Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry po roku.

Kaczx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Nie grałem z rok w LoLa, ale ostatnio naszła mnie ochota na ponowne zagranie. I mam pytanie czy ktoś mógłby mi tak w skrócie powiedzieć najważniejsze/największe zmiany jakie się odbyły?

Z tego co pamiętam to przestałem grać jak weszły te nowe itemki do jungli 

Opublikowano

Napewno najwazniejsza zmiana to koszty itemow co skrocilo gry-srednia dlugosc teraz to 20minut, ~35 to juz ostre late game. Jest naprawde duzo gier ktore sa przesadzone juz naprawde wczesnie.

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Zmiany w adc.

Praktycznie(jak nie wszystkie) championy Adc (ad carry) dostały rework. Ich dmg, zasięg oraz inne atuty wzrosły lub zostały nerfowane.

Nowe przedmioty.

Przed grą radził bym Ci przeanalizować wszystkie przedmioty od nowa, zostały dodane nowe, niektóre usunięte, a niektóre drastycznie zmienione.

Przykładem tego jest Miecz K-W który kosztuję dużo mniej niż wcześniej.

Nowe masterki.

Zostały kompletnie re-workowane masterki, oraz ich drzewko. Jak dla mnie jest dużo łatwiej połapać się, oraz samodzielnie je ustawić, lecz tak samo jak nowe itemy, przeanalizuj je dokładnie, oczywiście

gotowe sety znajdziesz już w internecie.

Nowe postacie.

Nowe postacie które weszły niedawno to Illaoi, Kindred (Wyglądające na słabe, aczkolwiek dobrze grane są naprawdę dobrę.)

Rework.

Wiele postaci dostało reworka. Garen, tristana,poppy,riven i wiele więcej (rework riven wejdzie dopiero w s6)

Opublikowano

ok dzięki

A jakieś strony, na których mógłbym sobie poprzeglądać aktualne buildy jakie stosuje się na dane postacie oraz masterki? 

Opublikowano

probuilds.net, wpisujesz nazwe postaci i ci pokazuje ostatnie gry prosow ta postacia tam mozesz sprawdzic buildy,masterki i runy :)

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...