Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sterowniki ;O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Kiedys, zmienilem karte dzwiekowa i mialem sterowniki tylko od starej ( ktora juz mio gdzies zniknela xD), a do tej nowej wlasnie nie mam ;<

Internet :

Po formacie co zainstalowac zeby mi internet chodzil ? bo pisze jakies sterowniki sieciowe i nieiwem oco chodfzi, nie mam takiego czegos...

Wie ktos skad sciagne odpowniednie sterowniki do tych dwoch rzeczy ?

za pomoc 5x5 oraz +.

Opublikowano

A może byś tak podał jaka karta i tak dalej ;) Przecież nikt wróżką nie jest. Sprawdzałeś stronę producenta?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

żeby net chodził zainstaluj sieciówkę (stery jak ich nie posiałeś powinny być dołączone na płycie do zestawu)

jak net ruszy wpisujesz nazwę swojej karty dźwiękowej i pobierasz stery

nie potrafisz odszukać nazwy karty ściągnij program AIDa lub coś podobnego do identyfikacji sprzętu w kompie

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

nie sciagne, bo internetu nie mam, a po drugie nie mam sterownikow a mam routera oraz modem.

@ edit

Teraz nawte nie moge zainstalowac nero, pisze ze windows nie znalazl okna zgodnosci w logo XP, tak samo przy karcie dzwiekowej bylo, niewiem czego to wina ;/