Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo szybka utrata masy

eurodos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie jak zawsze na agar.io patrzę na ilość moich punktów nagle patrzę, że zaczynam, strasznie szybko tracić na masie mając około 2000 punktów, około 50 na sekundę. W ciągu zaledwie 30 sekund z 2000 masa spadła do 300, nie ogarniam. Dziś już trzeci raz to mam. Wcześniej zdarzyło się to może raz dwa razy przez x tygodni. Mieliście tak? Wiecie o co chodzi??

eurodos.png

Opublikowano

Nie wprowadzaj chłopaka w błąd. 
Jest to zabezpieczenie przed graniem teamowym na serwerach FFA i Experimental. Anti Team wyłapuje graczy, którzy często i szybko rozdzielają się, oraz feedują innych graczy. Rozbicie 3x wirusem kogoś lub Ciebie w ciągu kilku sekund również włącza Anti Team. 

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

• 2 lata później...
Opublikowano
Dnia 22.12.2015 o 10:22, Stjudi napisał:

Nie wprowadzaj chłopaka w błąd. 
Jest to zabezpieczenie przed graniem teamowym na serwerach FFA i Experimental. Anti Team wyłapuje graczy, którzy często i szybko rozdzielają się, oraz feedują innych graczy. Rozbicie 3x wirusem kogoś lub Ciebie w ciągu kilku sekund również włącza Anti Team. 

Sorki, że odswiezam ;P 

Gram sobie wlasnie w agar.io i mi tez masa spada.

Nie gram na FFA tylko na team. Nikt mi masy nie dał, nikomu ja masy nie dałem  a i tak zaczyna mi spadać.

Jakieś 5 punktów masy na 4 sekund.

Byłem juz sobie dużą kulką z 1000 punktami masy i po paru minutach spadlo mi do 600 ;c ...

ie068n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...