Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na animacje z gier jest ,,pobyt" na yt?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli jesteś kreatywny i potrafisz to dobrze robić to jest popyt, pod takim warunkiem na wszystko jest popyt. Jeśli lubisz to robić to tym bardziej powinieneś, bo zakładam że to właśnie jest ta ciekawość.

Opublikowano

nie wiem o co ci dokładnie chodzi kolego

ale jeśli chodzi o gry to Metin2 zawsze na propsie xD

tym bardziej że gdy będziesz miał dużo sub to możesz sprzedawać reklamy dla priv serwerów

Opublikowano

Ogólna prawda jest taka, że popyt trzeba samemu wykreować(przykład apple)

Jeśli robisz coś dobrze, to powinnieneś znaleźć grono odbiorców.

pozostaje też kwestia tego czy dany produkt (w tym przypadku gra/tytuł gry) cieszy się zainteresowaniem
Opublikowano

pozostaje też kwestia tego czy dany produkt (w tym przypadku gra/tytuł gry) cieszy się zainteresowaniem

Dlatego napisałem, że popyt trzeba wykreować. Ludzie nie potrzebują tych wszystkich innowacji, ale fachowcy marketingu stworzą popyt nawet na gówno. 

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

nie wiem o co ci dokładnie chodzi kolego

ale jeśli chodzi o gry to Metin2 zawsze na propsie xD

tym bardziej że gdy będziesz miał dużo sub to możesz sprzedawać reklamy dla priv serwerów

chodziło mi bardziej o gry na silniku source (half life, team fortress, portal, cs itp.....) (source filmmaker)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...