Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kindreed vs. Zac

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jestem ­graczem grającym głównie na jungli, i na swoim koncie mam prawie większość junglerów, jednakże teraz na smurfie zastanawiam się kogo kupić. Zaca mam na mainie i gra mi się nim fajnie, natomiast Kindreed nie grałem nigdy, nawet w rotacji i chciałbym się Was poradzić do lepiej kupić. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Skoro grasz na smurfie to i tak nie będziesz musiał na siłę grać swoim mainem żeby wygrywać, więc polecam kupić Kindred (bardzo dobra postać z ciekawą mechaniką ). Warto próbować czegoś nowego ;)

Opublikowano

Zac

­

Plusy:
- bardzo dobry initiator
- posiada dużo CC (spowolnienie, odepchnięcie, podrzucenie)
- bardzo dobry jungler i ganker
- posiada 4 umiejętności obszarowe
- brak many (umiejętności korzystają z życia Zaca)

Minusy:
- dosyć słaby w początkowej fazie gry
- inicjacja walki przy użyciu skilla E wymaga trochę czasu (przeciwnicy są w stanie przygotować się na atak)
- przeciętne obrażenia w walce 1v1

0100_copy.jpg

Opublikowano

Zdecydowanie na obecną chwilę wziąłbym Kindred, ponieważ jest mobilna, ma duże procentówki, chory DMG, jungle clear całkiem świetny i ogólnie jak ogarniesz to kosa. Na pewno IMO jest lepsza od Zaca.

Opublikowano

Kindred:

• doskok
  • bardzo mobilna
  • genialny ult 
  • manożerna
  • szybko czyści jg
  • ma świetne ganki 
  • mając botrka jest mocarna
  • łatwa do ogarnięcia
  • jest stosunkowo nowa, więc strasznie dobrym championem

Zac

• tankowaty
  • dobry passyw
  • mobilny
  • posiada doskok
  • brak many / energii 
  • niskie cooldowny
  • wybicie 
  • dobrze czyści junglę
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przechwyt_sehnare.pngPrzechwyt_sehnarx.png

Obecnie zac to jeden z najlepszych junglerów w tej mecie. Oczywiście jeżeli grasz duo. 

Ten kto mówi że jest łatwy to gratulacje dla niego. Zeby nim dobrze grać trzeba troche godzin przegrać. 

Poczekajcie do lcs kiedy ktoś weźmie zaca i podłapią na rankedach będzie 100% ban/pick ratio :)

Dość słaby w początkowej fazie gry? W początkowej fazie gry widać jego największy potencjał od 4 lv ganki składają się praktycznie na 100% kill

Opublikowano

­Już dawno wziąłem Kindred, ale Zac też jest kozacki. Nie wiem czemu nie jest tak często pickowany na LCS'ach. Tak czy inaczej dzięki za podpowiedzi, temat do zamknięcia. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...