Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Ostatnio zainstalowalem avasta, i sie zawiodlem ( home edition),. usunal mi wszystkie pliki.

Teraz chce zainstalowac, swiezo po formacie innego avasta ( tego najnowszego), wiem ze bedzie dzialal ( tak mysle) poniewaz na laptopie nic mi nie usunal, tak jak na moim kompuiterze.

Moj kolega mial podobny problem, poniewaz avast tez mu usunal wszystkie pliki, i polecil mi zeby zainstalowac odrazu po instalacji windowsa.

PS.Troche chaotycznie wiec skrotem :

Wie ktos moze, czy ten najnowszy avast nie usunie mi plikow z komputera ? ( bo poprzedni mi usunal).

za pomoc 2x5 oraz + ;]

Opublikowano

Ale powiedz mi jak ci ma usunąć te pliki? Jeśli nie instalujesz go na innego antywirusa, albo nie masz jakiejś trefnej instalki, albo czego na kompie to nie ma prawa. A skoro po formacie to nie ma innej opcji. Ew. powiedz skąd pobierasz program?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dobra rada, nie instaluj avasta bo to ścierwo jakich mało. Już lepiej kupić sobie jakiegoś noda czy kasperskiego za 100zł+ z licencją na rok (istnieje jeszcze możliwość ściągania kluczy ale to inna bajka ;d). Usunął Ci all pliki, w jakim sensie że tak jakby zrobił formata ;>?

Opublikowano

AV to nie program do kasowania plików - instaluj go - to że komuś osunęło pliki z kompa to nie znaczy że tobie też usunie - może twój kolo miał tyle syfu w systemie że AV usuną coś co spowodowało awarię systemu i tyle

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Zgadzam Sie z edek@ Avast bez przyczyny plikow nie usuwa (mam go 4 lata prawie i dziala jak trzeba) moze miales plik np. explorer.exe lub inny plik systemowy zawirusowany i dlatego usunal

@BTW. Sciagnij sobie Avast 5.0 Zaje*****

Opublikowano

Nie mogl usunac wszystkich plikow chyba ze miales cholernie uciazliwego wira ktory zaraza wszystkie pliki na kompie (cos jak Virut-f) Zrob format, antywira nie musisz instalowac.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Ściągnij AVG Free jest za darmo i dorównuje płatnemu avastowi ;D

I nie ma tego wkurwiającego dźwięku "wykryto wirusa wykryto wirusa" ;x

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D