Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obecna sytuacja na serwerze iSRO?

Grajcyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak aktualnie wygląda sytuacja na ISRO ? Jak z graczami, gold botami ?? Czy dalej latają GF-y 24/7 ? Może warto zrobić kolejne podejście do ISRO ? Jak w to widzicie 

Opublikowano

Gdy ostatnim razem grałem na serwerze iSRO graczy było całkiem sporo (może nie jakieś tłumy, ale trudno było kogoś nie spotkać). Co do botów to nie wiem jak sprawa ma się teraz, więc się nie wypowiem. Według mnie warto zrobić "kolejne" podejście do ISRO. :)

Opublikowano

Jeżeli miałbym zrobić kolejne podejście do isro to tylko z dobrą ekipą. 

Sam bym już nie zaczynał gry od początku. Też kiedyś myślałem żeby zagrać ale nie samemu bo się przecież zanudzę :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wiec tak

1. nie ma co wpadac w sro z ekipa bo teraz kazdy jeden czlowiek ma swoje pt 8/8 albo nawet 16/16 z union pt odpalone

2. ta gra już raczej nie polega na play2win tylko na pay2win no chyba ze tak jak pisze w pkt 1. odpalisz 2pt 24/7 i ogarniesz 999kkk 

3. pvp i ftw to nie to co kiedyś, teraz liczy się full pt 8/8 full bless i full eq

4. ctf nie istnieje

5. gfów nie widać tak jak to 4 lata temu, bo teraz każdy ma swoje pt

6. 125lvl gap wszedł 14 dg itp

7. lepiej znaleść hard prywatnego serwera z exp x2 z ok. 1500 graczy online i max ip limit 2 to wtedy można grać ze znajomymi

8. ostatnią opcją jest grać solo robić questy 1-71 i cieszyć się do 71lvl bo potem tylko taxi albo bot, bo ani pt nie znajdziesz ani raczej samemu ręcznie nie będzie się chciało bić mobów

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...