Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolor pokoju

nexores2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muszę zdecydować się do wieczora, jaki kolor polecacie (męski pokój) myślałem nad niebieskim, ale ciemniejszym odcieniem.

Mam grafitowo-czerwony narożnik jakby co.

Opublikowano

jest opcja żebyś pomalował pokój na 2 kolory? ja tak mam i jestem zadowolony, wg mnie wygląda to ładniej niż jeden odcień

Jeden kolor ewentualnie jakiś + biały.

Zielony, przyjemny dla oczu.

Nie podoba mi się ten kolor na ścianach raczej nie czułbym się dobrze w takim pokoju.

Opublikowano

Jeden kolor ewentualnie jakiś + biały.

Nie podoba mi się ten kolor na ścianach raczej nie czułbym się dobrze w takim pokoju.

skoro biały wchodzi w grę (ja tak mam) to jakiś ciemny czerwony, ciemny niebieski na dłuższych ścianach (o ile masz podłużny pokój), a biały na krótszych?

Opublikowano

skoro biały wchodzi w grę (ja tak mam) to jakiś ciemny czerwony, ciemny niebieski na dłuższych ścianach (o ile masz podłużny pokój), a biały na krótszych?

Pokój ma 7 ścian więc to nie przejdzie bo są w sumie tylko 2 ściany dłuższe więc nie za dobrze by to wyglądało.

Opublikowano

Polecam biały i żeby przechodził do jasnego niebieskiego :)

Opublikowano

Bardzo ładnie wyglądają różne odcienie szarości na ścianach, a narożnik jaki masz będzie idealnie pasować właśnie do tego koloru. Nie polecam czerwieni, zbyt agresywny kolor jeżeli chodzi o pokój w którym masz zamiar spać, odpoczywać, relaksować się. Szarość - tak, czerwony - zdecydowanie odradzam. Zielony? Broń Boże do takiego narożnika.

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Opublikowano

Chłop napisał, że kolor zielony mu się nie podoba, to na c**j ciągle wstawiacie zielony?

Najlepiej biały/szary/żółty/pomarańczowy, a niebieski jakiś jaśniejszy odcień

109319_940.jpg

ten lazurowy nawet dobry

vlge7.gif

@Ravoner pls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...