Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awans

bfffff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam le i aktualnie moje ostatnie gry to : 8 win 1 lose 5 win 1 lose 3 win 1 lose 1 win, w każdym meczu jestem na początku tabeli 20-30 fragów, ale nadal nie mam awansu w przegranych grach, mam wrażenie że to ostateczny test przed awansem, wtedy mój team wygląda tak boostowane silvery+ ja vs smurfy z globala ... PO ilu wy wbiliście lema?

Opublikowano

Ja po okołu 12 win. Jednak utrzymanie lema to czysta komedia. Raz spadłem z niego po 8 lose, a raz po 2 na totalnie wyższe rangi otwierając ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

To bardzo proste :) Jak nie możesz wbić rangi to znaczy, że Twoje umiejętności stoją w miejscu albo masz "noob" team. A żeby wbić range wyżej na przegranym meczu to trzeba zdrowo napieprzać w poprzednich meczach. Co z tego, że masz 30 fragów jak nie masz MVP. To one głownie decydują o awansie, gdyż każda przez Ciebie ugrana runda przybliża Cie do awansu, więc nawet w beznadziejnych sytuacjach warto ugrywać jak najwięcej rund :))

f22b35ad191bd.gif

Opublikowano

Do lema awansowałem 2 razy, po 5 meczach miałem mvp i tyle

Śmieszne jest to że miałem 6 winów pod rząd na lem'ie przegrałem mecz 6:16 i SPADŁEM

graphic.png

Opublikowano

Do lema awansowałem 2 razy, po 5 meczach miałem mvp i tyle

Śmieszne jest to że miałem 6 winów pod rząd na lem'ie przegrałem mecz 6:16 i SPADŁEM

Pewnie grałeś na jakieś niskie rangi :p Na wyższych rangach łatwiej zrobić rankup a na niższych na odwrót  ;)

f22b35ad191bd.gif

Opublikowano

To bardzo proste :) Jak nie możesz wbić rangi to znaczy, że Twoje umiejętności stoją w miejscu albo masz "noob" team. A żeby wbić range wyżej na przegranym meczu to trzeba zdrowo napieprzać w poprzednich meczach. Co z tego, że masz 30 fragów jak nie masz MVP. To one głownie decydują o awansie, gdyż każda przez Ciebie ugrana runda przybliża Cie do awansu, więc nawet w beznadziejnych sytuacjach warto ugrywać jak najwięcej rund :))

Masz wgl tą gre "cs go" na steamie? ranga nie pokazuje umiejętności elo.

Wygraj 10-12 meczy nie wazne ktory w tabeli i dostaniesz tego LEM'a 

Opublikowano

Lem to śmieszna ranga. Grałem wczoraj 2 mecze 1 wygrany czy tam zremisowany przeciw supremom. Potem mecz przegrałem mecz i spadłem do le a w obu meczach byłem w środku tabeli

Opublikowano

Masz wgl tą gre "cs go" na steamie? ranga nie pokazuje umiejętności elo.

Wygraj 10-12 meczy nie wazne ktory w tabeli i dostaniesz tego LEM'a 

Skoro nie pokazuje umiejętności to po co jest? :)

f22b35ad191bd.gif

Opublikowano

Kiedyś ranga pokazywała, teraz w LEM'ie może być każdy, nawet największy bob.

Poziom się zmniejszył i tyle.

A co do tematu, to wygrywaj i tyle, dużo mvp zdobywaj.

Dobrze gadasz, poziom się obniżył ale to nie zmienia faktu, że ranga nie odzwierciedla skilla Mistrzu Yoda :P

f22b35ad191bd.gif

Opublikowano

Dobrze gadasz, poziom się obniżył ale to nie zmienia faktu, że ranga nie odzwierciedla skilla Mistrzu Yoda :P

K***a, aż bym Ci nagrał jakich ostatnio(parę tyg) dostaję przyjebów w DMG\LE to byś bardzo szybko zmienił zdanie... Jeśli typy nie ogarniają prostych smokeów, nie umieją pokryć, nie są wstanie zabić typa w plecy, mają zerowy aim to pls. Dawne okolice GIV to teraźniejszy LE/LEM. Teraz mając gówno, a nie skill, ale mając farta można spokojnie do tego lema zajść...

Opublikowano

K***a, aż bym Ci nagrał jakich ostatnio(parę tyg) dostaję przyjebów w DMG\LE to byś bardzo szybko zmienił zdanie... Jeśli typy nie ogarniają prostych smokeów, nie umieją pokryć, nie są wstanie zabić typa w plecy, mają zerowy aim to pls. Dawne okolice GIV to teraźniejszy LE/LEM. Teraz mając gówno, a nie skill, ale mając farta można spokojnie do tego lema zajść...

Ależ ja doskonale Cie rozumiem. Jak byłem na tych rangach widziałem to samo. Chodzi mi bardziej oto, że teraz większość rang tak do lem/supreme jest opanowana przez tych słabszych skillowo graczy co nie zmienia faktu, że ranga=skill mimo, że próg między rangami niższymi jest niewielki :)

f22b35ad191bd.gif

Opublikowano

Stary, ja mam le na drugim koncie, 24 winy pod rząd od MGE (po 7 awans do DMG i od 13 meczu LE) i po 11 meczach nie mam awansu, cały czas otwieram, najmniej mvp ile miałem to 5, najwięcej 11 i awansu nadal nie ma. Awans poznasz po tym, że inni będą mieli (3-5 osóB) LEM'y w przeciwnym teamie. Trudniej jest awansować do LEM'a niż do suprima, taka prawda... ;)

Opublikowano

Skoro nie pokazuje umiejętności to po co jest? :)

Po to zeby gimbusku miały sie czym chwalić w gimnazjum 

Zagraj sobie solo na rangach global/suprim dostaniesz prosa 100% info ze specta albo prosa ktory opanowałał umiejętności pestkowania w nogi.

Opublikowano

Poziom gry sie nie obnizyl, bo niby jak? Nagle tysiace dobrych graczy zrezygnowalo? Smieszni jestescie gdy tak piszecie po prostu te osoby uwazane przez was za tych lepszych graja z tymi lepszymi na swoim pziomie nie z wami. Poziom nie spadl tylko wielu uwaza sie za lepszych a siedza tam gdzie powinni mimo wielu winow ktorymi sie chwala na forach. Co do rang to odzwierciedlaja skilla danego gracza jesli wbija je uczciwie a nie ze ktps gral 10 lat w 1.6, wbija do cs go np do szeryfa i placze jakie to sa nooby i skad oni maja ta range.

Opublikowano

Poziom gry sie nie obnizyl, bo niby jak? Nagle tysiace dobrych graczy zrezygnowalo? Smieszni jestescie gdy tak piszecie po prostu te osoby uwazane przez was za tych lepszych graja z tymi lepszymi na swoim pziomie nie z wami. Poziom nie spadl tylko wielu uwaza sie za lepszych a siedza tam gdzie powinni mimo wielu winow ktorymi sie chwala na forach. Co do rang to odzwierciedlaja skilla danego gracza jesli wbija je uczciwie a nie ze ktps gral 10 lat w 1.6, wbija do cs go np do szeryfa i placze jakie to sa nooby i skad oni maja ta range.

Bałwan jesteś i tyle, rangę masz na 100% MGE-DMG :)

Poziom gry w wyższysz rangach zmienił się dlatego iż, było dużo fal banów. Polecam trochę poczytać, bo akurat Ja bardzo interesuję się tym co się dzieje w CS:GO

Opublikowano

Te osoby strzelają po nogach, a i tak jest pewne to że zabijają więcej/wygrywają rundy/ gdzie polaczki tego nie potrafią :D

Wypierdalaj do swojego lola wyzywać polakow a nie w csie balwanie :- ) zapewne nazwe "counter cstrike" poznałeś rok temu moze dwa xD elo.

uczciwie XDD? ten ktoś uczciwie napierdalal w 1.6 szlifował przez kilka lat swojego skilla na deathmathach to co ma sobie nie zagrać w go? zapewne taka osoba 10 letnia w 1.6 dostanie tego lem'a po 10 meczach a juz po 30-50 meczach globusa.Tysiące dobrych graczy zrozumiało ze mmy to jest najwieksza stara czasu o co walczysz? o jakaś ikone ktora gowno znaczy :D? grac na 64 tick? na tych zlagowanych serverach? a może przez to ze co co 2 mecz na globusach w*******a ci typa z 44 godzinami i robi wszystkich z palcem w dupie + robi caly czas fast zomy z awp jak by sie urodzil do tego raczej pro playerem takim jakim jak neo snax flusha czy inni z e sportu nie zostaniesz grajac mmów elo 

Opublikowano

Mam kolege co gral w 1.6 7 lat i dostal mge a potem szeryfa i siedzi tam.

Bo to trzeba też umieć grać. Mój kumpel 4 lata grał w 1.6, 2 lata gra w csgo, ma szeryfa, a grając z innym kumplem na goldach miał kdr poniżej 1, więc...

tenor.gif

Opublikowano

Bałwan jesteś i tyle, rangę masz na 100% MGE-DMG :)

Poziom gry w wyższysz rangach zmienił się dlatego iż, było dużo fal banów. Polecam trochę poczytać, bo akurat Ja bardzo interesuję się tym co się dzieje w CS:GO

Zbanowali i co? Cheterzy znikneli? Gdybyś kiedyś używał cheatów to byś wiedział bałwanie, że one nie znikają razem z banami. Wystarczy następne konto i znowu wkurwiasz ludzi bałwanku.

Wypierdalaj do swojego lola wyzywać polakow a nie w csie balwanie :- ) zapewne nazwe "counter cstrike" poznałeś rok temu moze dwa xD elo.

uczciwie XDD? ten ktoś uczciwie napierdalal w 1.6 szlifował przez kilka lat swojego skilla na deathmathach to co ma sobie nie zagrać w go? zapewne taka osoba 10 letnia w 1.6 dostanie tego lem'a po 10 meczach a juz po 30-50 meczach globusa.Tysiące dobrych graczy zrozumiało ze mmy to jest najwieksza stara czasu o co walczysz? o jakaś ikone ktora gowno znaczy :D? grac na 64 tick? na tych zlagowanych serverach? a może przez to ze co co 2 mecz na globusach w*******a ci typa z 44 godzinami i robi wszystkich z palcem w dupie + robi caly czas fast zomy z awp jak by sie urodzil do tego raczej pro playerem takim jakim jak neo snax flusha czy inni z e sportu nie zostaniesz grajac mmów elo 

Pisałem dlaczego niektórzy piszą, że gówno znaczy. Polecam czytać ze zrozumieniem.

Opublikowano

Po to zeby gimbusku miały sie czym chwalić w gimnazjum 

Zagraj sobie solo na rangach global/suprim dostaniesz prosa 100% info ze specta albo prosa ktory opanowałał umiejętności pestkowania w nogi.

Gimby to są w LE bo wyżej żadnego dotąd nie spotkałem. Nie każdy wbije globala :) odczuwam, że zostałeś skrzywdzony przez ludzi o których piszesz :p

f22b35ad191bd.gif

Opublikowano

Zależy ile masz przegranych meczu/winów, im więcej tym trudniej zdobyć wyższą rangę ale też trudniej spaść. Jest to związane z punktami elo.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...