Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czwarta kampania

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W skrócie. Jaki czołg wybrać z kampanii i dlaczego?

• M60
  • VK.72.01 (K)
  • Ob.907
  • T95E6

Myślałem nad VK ze względu na misje, bo nie mam żadnego twardego HT'ka, a kolejny med Radziecki nie jest mi zbytnio potrzebny do szczęścia.

Opublikowano

Obiekt mało różni się od pozostałych medów radzieckich, po za delikatnie lepszym RoF'em i pękającym co strzał magazynem. Jeśli on Cię nie interesuje, to imo pozostaje VK. Działo E100 ładujące 3-5 sekund dłużej, pancerz nie do przebicia z wyjątkiem 2 ws, który da się schować, nie nadaje się do sidescrapa, a wieża jest z Lowe, więc op nie jest.

Pozostałe czołgi to s**t tanki bez wyróżniających się zalet.

Opublikowano

Jugens chyba ma tego ruska, pamiętam że ktoś mega narzekał na magazyn pomimo perka u ładowniczego + mokrego magazynu. 

Opublikowano

Z tym sie da nauczyc grać pewnie.

Pada pewnie tylko w boki, tak samo jak 140.

Właśnie nie, bo od strzałów w przód. Dlatego tak to boli.

Opublikowano

Warto brać tego Amerykańca nowego?

Nie, bo garnek wszystko będzie wpuszczał

907.

Vk jest słaba, już 100 razy lepsza jest e100, albo nawet vk 9t, bo ma lepszy pancerz i podobną mobilność, no tylko tu masz działo po 490.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Nie, bo garnek wszystko będzie wpuszczał

907.

Vk jest słaba, już 100 razy lepsza jest e100, albo nawet vk 9t, bo ma lepszy pancerz i podobną mobilność, no tylko tu masz działo po 490.

On wpuszcza w całą wierze i kadłub nie tylko garnek + zasięg widzenia 10m mniej od M60, gorsza celność od M60, wolniejszy od M60, jedynie srednie obrazenia ma wieksze.

Polecam tylko jako pamiątke, chyba ze dostanie bufa kazdy pamięta chyba jak to bylo z 907 ^_^

Opublikowano

On wpuszcza w całą wierze i kadłub nie tylko garnek + zasięg widzenia 10m mniej od M60, gorsza celność od M60, wolniejszy od M60, jedynie srednie obrazenia ma wieksze.

Polecam tylko jako pamiątke, chyba ze dostanie bufa kazdy pamięta chyba jak to bylo z 907 ^_^

Nie wymieniałem kadłuba bo to oczywiste, a c do wierzy to nie jestem jeszcze przekonany.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...