Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o hostingu Gametris? Oferty są opłacalne?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Fennec OVH we Francji złe czy o co chodzi bo nie w temacie jestem ? Miałęm u nich Serwer TeamSpeak3 Chodził Zajeb*****e ale nwm jak z mc :)

Jak drogie przecież mc tam tanie jest ?

Opublikowano

Patrząc na mój aktualny serwer ts3, nie poleciłbym reszty ofert... Hosting dostaje ataki, serwery się wyłączają z nikąd, przerwy techniczne z informacją max. pare godzin przed(częste).

logo_head.png

Opublikowano

Patrząc na mój aktualny serwer ts3, nie poleciłbym reszty ofert... Hosting dostaje ataki, serwery się wyłączają z nikąd, przerwy techniczne z informacją max. pare godzin przed(częste).

miałem tam serwer ts3 i moge ich tylko pochwalić nigdy się nie wyłączył 

Opublikowano

Hosting tani i dość ciekawy, bardzo mało o nim wiadomo (niestety). Brałbym pod względem ceny. Czy jakość jest dobra? Nie wiem, nie mialem przyjemnosci sprawdzic. Wyglada calkiem przyzwoicie. Maszyny z OVH...... Dobra bierz ewentualnie bedziesz plakal ;)

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Hosting tani i dość ciekawy, bardzo mało o nim wiadomo (niestety). Brałbym pod względem ceny. Czy jakość jest dobra? Nie wiem, nie mialem przyjemnosci sprawdzic. Wyglada calkiem przyzwoicie. Maszyny z OVH...... Dobra bierz ewentualnie bedziesz plakal ;)

To mie pocieszyłeś :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...