Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracze nie mogą niszczyć ścieżek w pluginie PlotMe.

NakloxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż spotkał mnie bardzo przykry błąd..

Zacznijmy od tego że żeby zaoszczędzić zasobów(ramu itp.) zrobiłem spawn itp na mapie plotme, w fazie testów zauważyłem że gracze nie mogą niszczyć nic w miejscu gdzie była scieżka(PLOTME).. Denerwuje mnie to bardzo, bo musiałbym totalnie przebudować wszystko..

Zna ktoś może sposób na usunięcie blokady ścieżek(nawet z priorytetem cuboida) na całej wysokości?

Btw. Chciałem zapytać czy da się na stałe usunąć działki, ale tak żeby totalnie znikły, parę przydałoby się usunąć..

Proszę o pomoc ;/ Z tego co zauważyłem w configu nic o tym nie ma..

Tak.

Opublikowano

Tak to chyba nie da się zrobić mogę się mylić najlepiej Zapisz spawna a plotme reinstal.Zanim stworzysz swiat najlepiej pogrzebac w configu plotme a potem tworzyć taka moja rada :D

Opublikowano

Eh, cóż, trzeba coś wymyślić

Najlepiej Zrób jak ci mówie skopiuj spawn budowle itp nwm co masz reinstal pluginu i po sprawie potem wklejasz i git  :D

Opublikowano

Zrobie tak jak napisałeś, ale zmienie plugin na PlotSquared, on nie ma blokady pod ścieżka + jest dużo dużo dużooooooo lepszy, jestem pod wrażeniem.

Tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...