Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sezonowe eventy

Pies Zbigniew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzieś usłyszałem, że sezonowe enventy są zależnie od daty na naszym komputerze. Nie wiem czy to jedna wielka bzdura, czy jest coś w tym prawdy, ale chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat.

Opublikowano

Przed Halloween ani teraz nie było żadnego updatu, a mimo to dynie rosły, prezenty leciały. Więc gra sama sobie stwierdza jaki jest aktualnie sezon, a jakby to miała robić, jak nie dzięki dacie komputera? Czas z Internetu? To odpada, bo jakoś włącza się bez problemu gdy mi odetną dostęp :P

Oczywiście że tak jest, jak chcesz to możesz sam sprawdzić, tylko trzeba najpierw wyłączyć synchronizację z Windows Time.

Opublikowano

Przed Halloween ani teraz nie było żadnego updatu, a mimo to dynie rosły, prezenty leciały. Więc gra sama sobie stwierdza jaki jest aktualnie sezon, a jakby to miała robić, jak nie dzięki dacie komputera? Czas z Internetu? To odpada, bo jakoś włącza się bez problemu gdy mi odetną dostęp :P

Oczywiście że tak jest, jak chcesz to możesz sam sprawdzić, tylko trzeba najpierw wyłączyć synchronizację z Windows Time.

Co do tych dyń, to u mnie nadal rosną ( na niektórych światach, nie sadzone ). Podobno 15 grudnia ma być ten świąteczne event, zobaczę czy się będzie coś aktualizowało :D

Opublikowano

Eventy Hallowenowy i Świąteczny są wgrane do Terrarii, więc nie musi się ona aktualizować. Uruchamiają się one na podstawie zegara BIOSU komputera.

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...