Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mono.log

Gość horzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zastanawiałem się czy powinienem pisać nowy temat, ale po dłuższej chwili stwierdziłem a ch.uj co mi szkodzi. Kwestia drugorzędną jest również fakt że ta muzyka, to coś czego ostatnio słucham po prostu na to zasługuje.  Nie ukrywam że nie spodziewam się aby ktokolwiek docenił piękno tej sztuki,  nie wiem może przesadzam ale jestem mocno podjarany,  na forum gdzie gdzie nie spojrzysz górują banały.

Generalnie płyta łączy trochę rapu z zmienną melodią, raz dosadną a raz delikatną. Brzmi dosyć banalnie ale sposób wykonania u mnie osobiście wywołuje ciarki. Można się doszukiwać wszelkich błędów, rzeczy które można wytknąć ale nie ulega wątpliwości że jest to bardzo dobra muzyka. Najgorsze jest to że po wyświetleniach mało kto o niej słyszał, taka perełka a kompletnie zapomniana przez świat.

mono.log tworzy dwóch gości, Szymon Tomułka jest odpowiedzialny za rap a Łukasz Czajewski za produkcje.

soundcloud

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...