Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gralibyście na trybie Survival + Gildie, jak za starych czasów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, w tym temacie chciałbym się was zapytać co sądzicie i czy gralibyście na serwerze survival/gildie, na którym:

- nie byłoby możliwości stworzenia enchantu ( po prostu by się krówki lub trzcina nie respiły [ i wioski itp]

* dzięki temu nie trzeba by siedzieć na stoniarce i expić przez pół dnia i byłby klimat starego mc

** Brak enchantu uniemożliwiłby tworzenie beczek, bo zbyt trudno by było kogoś tam zepchnąć

- nie byłoby koxów ( only potki, refile) - wypadałyby z kamienia, też by to dało klikat starego mc

- potki siły OFF

- małe gildie, max 20x20, zakładane z małej ilości itemów

- bany po śmierci na 5 min - ale nie koniecznie

= zarąbisty klimat i super zabawa

JEŻELI KTOŚ CHCIAŁBY ZAŁOŻYĆ TAKI SERWER, TO Z MIŁĄ CHĘCIĄ POMOGĘ. POZDRAWIAM :) Piszcie na priv

Opublikowano

Ja bym zagrał z chęcią tylko ban po śmierci na godzinę i ub możliwe do kupienia na stronie :)

O

/V\

/''\

Opublikowano

Serwer może i mógłby powstać lecz czy ludzie by na nim grali to zależało by od reklamy serwera a nie od gustu ludzi.

Ludzie idą za większością. (nie każdy idzie za większością lecz na prawdę wiele)

A gdy zobaczą reklamy na yt / forach / banerach / launcherach (zyczu) to na pewno zajrzą.

A co do samego tematu pewnie bym odwiedził serwer.

Opublikowano

ja osobiście na takim serwerze nawet jak bym zagrał to na pewno nie długo bo takie serwery się szybko nudzą... Poza tym musiałoby być dużo osób na serwerze bo gildia bez członków to jak single player...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szczerze mówiąc to nie... Taki serwerów jest już za dużo a ja jestem zwolennikiem sky-blocków, tym tak jakieś ogary grają :D

Opublikowano

Taki serwer nie ma sensu. To nie jest jak za starych czasów. 

Stare czasy:

- drop z rud, nie kamienia

- brak ułatwień (itemshop, jedynie możliwość kupienia vipa z kolorowym nickiem, discozbroja i inne pierdoły)

- żadnych sharp 6 itp.

- brak faworki

- niestety w tych czasach paczka antycheat musi byc

- serwer survial to nie hardcore, żaden ban za śmierć

Opublikowano

Gildia 20x20? :_: nieee nawet nic porządnego się nie wybuduje­

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym nie blokował stołu do enchantu, tyko samych enchantów ;)

Survival by mi pasował, ale bez gildii ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...