Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wywala mnie z mojego serwera !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam swój serwer przez overwolfa, po jakimś czasie wywala mi komunikat You were kicked from the server by the Server (idle time exceeded)

i wywala mnie z serwera,próbowałem zmienić idle time ale znowu mi się wyświetla insufficient permission modify power.

Przeszukałem cały internet ale za cholere nie wiem.

nie mam serverquery

Opublikowano

Z tego co wiem to musisz w uprawnieniu "i_client_max_idletime" ustawić wartość "-1" albo usunąć uprawnienie na danej randze. ;)

Opublikowano

najlepiej wejdź przez program YaTQA ( o ile się da), zaloguj się i tam nadaj sobie Admin Server Query, o ile jeszcze jego nie posiadasz, wejdź na serwer i powinieneś mieć permisje do edycji tego :)

Opublikowano

najlepiej wejdź przez program YaTQA ( o ile się da), zaloguj się i tam nadaj sobie Admin Server Query, o ile jeszcze jego nie posiadasz, wejdź na serwer i powinieneś mieć permisje do edycji tego :)

Overwolf nie oferuje możliwości nadania sobie rangi Admin Server Query.

Btw. do tematu.

Musiałeś zmieniać układ permisji.

Po otrzymaniu tego typu hosta istnieje możliwość zmiany, lecz bez wcześniejszych działań.

Opublikowano

Czy zmniejszałeś permisje rangi Server Admin?

Spróbuj założyć nowy serwer i wtedy od razu edytuj idle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...