Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który wybrać hosting spośród tych trzech? Uzasadnijcie opinie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj najlepszym wyborem oczywiście z całą pewnością będzie hosting Pukawka.pl - niezawodny i dobry hosting, oferty bardzo opłacalne, maszyny profesjonalne, a w dodatku Support jest na plusa. 

Opublikowano

Pukawka będzie najlepszym wyborem lecz z 1 problemem co jakiś czas wyłączą ci serwer i napiszą na pw, że są ddosowani i musza mieć pole do manewru więc wyłączają wszystkie serwery, żeby nie doszło do jakiś problemów, kiedy to jakieś dziecko puszcza ddosa jakimś programem. Można się jeszcze zastanowić na lvlup.pro bo jest prawie taki sam tylko, że nowszy praktycznie nie ma żadnych problemów ale ceny jak wszędzie za taką jakość są zawysokie.

Enderchest - Hosting do max 50 graczy.

LVLUP.pro - Wysokie ceny

Pukawka - Wysokie ceny, czasami padają serwery

Opublikowano

EnderChest - miałem nie poelcam serwer 32 gb ram ale 150 graczy to juz problem

Lvlup - Drogo i też nic ciekawego

Pukawka znam tylko z serwerów Cs i w tym byl dobry 

4. Polecam zainwestowac w VPS albo Dedyka :P

Opublikowano

A co byś powiedział na Craftserve.pl? Myślę, że jest tam dobra maszyna, sam korzystałem kiedyś z ich usług, ale nie jestem pewien jak się sprawuje na większą liczbę osób.

Opublikowano

Ostatnio tworzyłem podobny temat, a mianowicie miedzy lvlup a enderchestem ;)
I doszlismy do wniosku ze najbardziej sie oplaca pod wzgledem technicznym wykupic serwer VPS KVM Pro, a według ceny to moim zdaniem nie jest drogie ;) 

Opublikowano

Pukawka, ostatnio pomagałem zakładać tam serwer, nie jest źle, ping mógłby być lepszy ale serwer działa dobrze.

No i co najważniejsze, wsparcie supporta jest.

A to jest bardzo ważne gdy coś nie jest takie jak w ofercie, pewna część innych minecraftowych Hostingów to po prostu zlewa.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...