Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silvermoon czy Ravencrest?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który serwer polecacie i dlaczego ?

Interesuje mnie spora liczba graczy, orientacja u mnie 50/50 jeżeli chodzi o Pve/Pvp, może z ukierunkowaniem na raidowanie. Patrzyłem na statystyki obu serwerów, jednak na każdej stronie jest inaczej. 

Silvermoon ma więcej graczy według  realmpop oraz także bardzo wysoki współczynnik ah ratio na wowauctions . Jednak Ravencrest jest według jednej strony w ścisłej czołówce pve na świecie (wyżej znacznie od Silvermoon) i również w pvp też nie odbiega zbytnio.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Osobiscie gram na slivermoon i w miare duzo osob jest ale czasami czeka sie i po pare godzin na max lvlu ale na mniejszych pelno ludzi

Opublikowano

Po pierwsze nie patrz na statystyki realmpop bo są mocno naciągane. Po drugie na silvermoon'ie w przeciwieństwie do Ravencrest jest przepaść jeśli chodzi o PvP. Osobiście polecam Ravencrest, chociaż sam na Outlandzie pykam i gorzej nie jest.

Opublikowano

Temat odświeżony widzę, dawno temu go zakładałem. Od tamtego czasu zdążyłem już przestać grać i pozbyć się swojej wersji gry. Teraz widziałem komplet można kupić za niecałe 100 zł. Jedynie odrzuca mnie nadal drogi abonament. Jeżeli startowałbym, wybrałbym serwerze ze sporą ilością polaków. Grałem na Silvermoon i nie było za ciekawie. Sporo graczy lecz zawsze jakoś polska społeczność jest na propsie, człowiek po czasie żałuje, że nie ma do kogo w ojczystym języku pogawędzić. A jeżeli jest z jedna gildia, to także słaby wybór, zwykle tam społeczność jest zamknięta w sobie.

ulpdoa6f345.png