Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent dla ukochanej

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, kupiłem ukochanej prezent ale z przeznaczonej sumy zostało mi 60zł i chcę coś jeszcze kupić. Macie może jakiś pomysł ? 

Macie jakieś linki, do takich kubków termicznych, gdzie można zdj wsadzić ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Kajdanki kup, ale pamiętaj klucza nie zgub.

A tak na serio, możesz dodać do prezentu bukiet kwiatów albo zrobioną własnoręcznie biżuterie (lub kupioną gdzieś za 20zł xD)

Opublikowano

Kwiaty zawsze się dobrze spisują, niby drobny gest, a cieszy. 

Pomyśl nad bukietem, albo po prostu jakimś drobnym pluszakiem. Zależy co lubi. ;) 

~ ~

Opublikowano

A co na tą chwilę masz dla niej? Wtedy będzie łatwiej coś dopasować. Ale z pewnością ucieszy się z bukietu kwiatów lub jakiś bombonierek. ;)­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Kolacja we dwoje jej brat i ona (makaron z klopsikami jak w filmie o tych psach) a ty ubierz garniak i podawaj do stołu jako kelner ale pamiętaj o dobrych manierach

Możesz też kupić wino(najlepiej ze 3 aby nic nie pamiętała), prezerwatywy i film 50 twarzy Greya 

Albo standardowo kwiat albo jeden albo bukiet + jakieś czekoladki, aby ją utuczyć.

Opublikowano

ja kiedys swojej kupilem dildosa z allegro takze wiesz, co kto lubi

Moze jakies kwiaty beda spoko?

Opublikowano

Z okazji świąt w różnych sklepach są fajne i duże paczki cukierków typu Rafaello bądź Ferrero Rocher :). Polecam. A jak nie to może płyta ulubionego wokalisty/zespołu albo książka?

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...