Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszki do CS:GO - jaką wybrać?

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, znacie jakieś myszki do csgo ?  mam na oku steelserries kinzu v3 i nwm czy będzie dobra do csgo,

znacie jakieś dobre, lepsze inne?

pozdrawiam

Opublikowano

Kinzu v3 gubi sensor, wystarczy przewinac kilka stron do tyłu i jest to powiedziane w jednym z 1000 tematów jaką myszkę wybrać

Opublikowano

Powiem szczerze, nie ogarniam was, do czego wam myszki za nie wiadomo ile... Ja sobie daje rade z myszką za 50zł i gram. Rozumiem, jest może mniej funkcyjna, może ma czegoś troche mniej, ale nie lepiej kupić sobie coś, co ma może bardziej zwiększyć wasze zmysły? Typu: słuchawki, monitor, może klawiatura albo uzbierać sobie na lepszy komputer czy części? Mój cały sprzęt do grania kosztuje niecałe 1500zł i gram na LEM/SUPR czyli poziom średni. 

Pamiętajcie, nie gra sprzet (moze jest to mała część) a ciężki trening i przyzwyczajenie się do sprzętu. Kupcie raz, a na stałe, raz a porządnie i rozsądnie. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zowie fk1 

Powiem szczerze, nie ogarniam was, do czego wam myszki za nie wiadomo ile... Ja sobie daje rade z myszką za 50zł i gram. Rozumiem, jest może mniej funkcyjna, może ma czegoś troche mniej, ale nie lepiej kupić sobie coś, co ma może bardziej zwiększyć wasze zmysły? Typu: słuchawki, monitor, może klawiatura albo uzbierać sobie na lepszy komputer czy części? Mój cały sprzęt do grania kosztuje niecałe 1500zł i gram na LEM/SUPR czyli poziom średni. 

Pamiętajcie, nie gra sprzet (moze jest to mała część) a ciężki trening i przyzwyczajenie się do sprzętu. Kupcie raz, a na stałe, raz a porządnie i rozsądnie. 

Pozdrawiam.

myszka + podkladka to 1 z wazniejszych elementow, w wlasnie tych za nie wiadomo ile jest dobry sensor i myszka nie szaleje i nie ma chaotycznych ruchow

Opublikowano

Zowie fk1 

myszka + podkladka to 1 z wazniejszych elementow, w wlasnie tych za nie wiadomo ile jest dobry sensor i myszka nie szaleje i nie ma chaotycznych ruchow

Nie odczuwam różnicy między myszką za 50zł z media markt a myszką za 400zł kupioną przez neta. Co do podkładki, kupiłem za 20zł na allegro jakąś dużą, czarną, przykleiłem do biurka bo się ruszała i wbiłem suprima. Nigdy nie zostaniecie, ani wy, ani ja, pro graczami, więc kupowanie takiego sprzętu mija się z celem. 

Opublikowano

Pozdrawiam.

Im nie przegadasz.. gralem na blody v7 przez 2 lata kupilem kinzu v3 i zadnej roznicy nie ma :D.

Kinzu v3 gubi sensor, wystarczy przewinac kilka stron do tyłu i jest to powiedziane w jednym z 1000 tematów jaką myszkę wybrać

Mam kinzu v3 od kilku miesięcy i nie gubi sensu 

Kup kinzu v3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...