Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csgodouble - czy działa i jest wypłacalna?

Ronin21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta za darmo można mieć jednorazowy kod np. hahahhah dostajesz 500 coinsów a ja dostaje 0,001

Ja wypłaciłem Nóż motylkowy zaprawiona w walkach zawsze coś ..

Ale mówie tylko trzeba ruszyć głową ;)

np. Jak ja to robie  

Postawiam 0,050 na Czerwone (przegrywam) - Postawiam 0,100 na czerwoną (wygrywam) i dostaję 0,200 jestem na plusie :)

Opublikowano

Ta za darmo można mieć jednorazowy kod np. FOXUIR dostajesz 500 coinsów a ja dostaje 0,001

Ja wypłaciłem Nóż motylkowy zaprawiona w walkach zawsze coś ..

Ale mówie tylko trzeba ruszyć głową ;)

np. Jak ja to robie  

Postawiam 0,050 na Czerwone (przegrywam) - Postawiam 0,100 na czerwoną (wygrywam) i dostaję 0,200 jestem na plusie :)

I przy trainie 20 czarnych tracisz cały hajs. Strona jest dobra jak ktoś ma metodę lepszą od martingale/progresji. Wtedy da się łatwo zarobić.

Opublikowano

I przy trainie 20 czarnych tracisz cały hajs. Strona jest dobra jak ktoś ma metodę lepszą od martingale/progresji. Wtedy da się łatwo zarobić.

Ja tak robiłem moim sposobem się dorobiłem ;) 

Opublikowano

To podam wam jeszcze jedną metodę.Dajecie np po 1 na zielony jak 14 razy z rzędu nie wejdzie to zaczynacie wpłacać po 2 dalej na zielony jak znów nie wejdzie 14 razy to 3 dajecie.Najlepiej tak robić zacząć jak na pasku u góry nie było przez 10 rund zielonego.

Opublikowano

To podam wam jeszcze jedną metodę.Dajecie np po 1 na zielony jak 14 razy z rzędu nie wejdzie to zaczynacie wpłacać po 2 dalej na zielony jak znów nie wejdzie 14 razy to 3 dajecie.Najlepiej tak robić zacząć jak na pasku u góry nie było przez 10 rund zielonego.

I od siebie dodam, że często są 2 zielone od rząd. 

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...