Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Współpraca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Postanowiłem wrócić do branży Metin2. Zapewne wielu z Was pamięta mnie z czasów 2k11. 

Tworzę projekt od 0 na source. Będzie to prawdopodobnie serwer Easy lub Medium. 

Jestem osobą doświadczoną oraz obytą w temacie Metin2.

Z Source daję sobie jakoś radę. Nie sprawia mi to większych problemów. Pragnę podjąć współpracę na dłuższy okres z osobami niżej wymienionymi :

- Grafik,

* Oczekuję wykonania wszelkich grafik związanych z serwerem. Masz doświadczenie oraz umiejętności? Dobrze trafiłeś ! Pisz.

- Pomysłodawca,

* Oczekuję pomysłów na serwer. Masz czas oraz pomysły? Pisz.

- Youtuber,

* Pewnie zapytacie po co mi Youtuber... Otóż owa osoba będzie potrzebna mi do reklamowania serwera w trakcie prac, dawania pomysłów. 

Więcej szczegółów udzielam na PW. Interesują mnie tylko i wyłącznie poważne osoby, które chcą podjąć długotrwałą i owocną współpracę.

~ Pisać PW ~

Pozdrawiam serdecznie.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Boże UP są graficy którzy podejmują współpracy od strony serwera więc mi tutaj nie gadaj głupot że "wątpisz". Raczej tutaj temat nie służy o tym aby pisać o wynagrodzeniu bo Autor może dostać bana/ostrzeżenie, więc rozumiem że późna godzina ale zacznijmy myśleć. Każdy wie, że w dzisiejszych czasach nie ma nic za darmo. Co do oferty krótko i na temat co do osoby oczywiście że polecam

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

­@Unga

Są graficy którzy podejmą się współpracy jednak to są zazwyczaj amatorzy czyhający na posadę. Widzę że ty to polecasz każdego bez względu czy go znasz czy nie ważne że post nabity. Jeszcze ten pomysłodawca to mnie zawsze rozwala chcesz zrobić serwer, ale zaraz zaraz nie mam pomysłu a **** poszukam pomysłodawcę.  ._.

udowodnij mi ze nie znam. Oceniam to co ktos zaprezentował. Boziu pokaz mi grafika który zrobi za darmo w Uj grafiki i który czeka za posadę. Nie rozśmieszaj mnie. Dzielenie sie pomyslami nie jest zle. A nie każdy ma "dar" do wymyślania czegos. On skoro jest sponsorem/ technikiem to wymaga. Jesli ja bym miała kasę to tez bym szukala całego team mam kasę to wymagam proste jak budowa cepa. A grafik który czeka za stanowiskiem a nie za bananem no to chyba grafik do sygnatury

Opublikowano

­@Unga

Są graficy którzy podejmą się współpracy jednak to są zazwyczaj amatorzy czyhający na posadę. Widzę że ty to polecasz każdego bez względu czy go znasz czy nie ważne że post nabity. Jeszcze ten pomysłodawca to mnie zawsze rozwala chcesz zrobić serwer, ale zaraz zaraz nie mam pomysłu a **** poszukam pomysłodawcę.  ._.

ja na przykład jestem grafikiem na współpracę i zarówno ja dobrze na tym wyszedłem, jak i mój serwer więc o co chodzi? 

Opublikowano

ja na przykład jestem grafikiem na współpracę i zarówno ja dobrze na tym wyszedłem, jak i mój serwer więc o co chodzi? 

ale to są nieliczne osoby mój drogi :) czytaj ze zrozumieniem, co mnie interesuje twoj serwer który ma 1k graczy ( o ile wgl tyle ma ).. Mi chodzi o kurę a tobie o koguta, chyba się nie dogadamy :).. 3/4 grafików patrzy na to, aby zrobić i brać kasę, nie na tym aby zrobić i być w team

Opublikowano

ale to są nieliczne osoby mój drogi :) czytaj ze zrozumieniem, co mnie interesuje twoj serwer który ma 1k graczy ( o ile wgl tyle ma ).. Mi chodzi o kurę a tobie o koguta, chyba się nie dogadamy :).. 3/4 grafików patrzy na to, aby zrobić i brać kasę, nie na tym aby zrobić i być w team

Zacznijmy od tego, że ty z nikim nie możesz się dogadać, wgl. jesteś jakaś inna/inny.

Jesteś sponsorem projektu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...