Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na ulepszenie skryptu csgodouble

Luki930

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie dzisiaj siedziałem sobie na uczelni i rozmyślałem nad csgodouble i obecnym dostępnym w sieci skryptem do niego. Jakiś czas temu pogrywałem sobie na tej stronie i ogólnie ugrałem dosyć sporo coinsów. Czym dłużej grałem tym bardziej widziałem nieudolność tego serwisu. Częste black lub red trainy (doliczyłem się do 13 poziomu i w 2 przypadkach 3 serie z zielonym kolorem). Dlatego uważam, że progresja martingale 2 stopnia użyta w skrypcie jest mało oplacalna, a szczególnie na csgodouble, gdzie nie można obstawiać np. Liczb parzystych.

O co mnie się rozchodzi? Chciałbym powrócić do csgodouble, troszkę poprawić skrypt i zapoznać się z Waszą opinią. Z Mojego doświadczenia zauważyłem, że lepszym rozwiązaniem byłoby zastosować progresję (podwajanie) od 3-4 serii, czyli jak pojawi się np. 3x red lub black i wtedy żeby dopiero skrypt ruszał od przykładowo 20 coinsów. Troszkę jest przy tym zabawy i na chwilę obecną nie wiem jaką funkcję zastosować (myślałem nad wykorzystaniem tablicy, ale nie wiem czy to nie jest archaiczny pomysł). Dodatkowo chciałbym wprowadzić mały delay(pominięcie 1 kolejki) np. gdy pojawi się 2-3x zielony w losowaniach (nie wtedy kiedy trwa podbijanie).

Co sądzicie o tym małym ulepszeniu? Jaka była największa seria u Was 1 koloru? Jak skuteczny jest darmowy skrypt? Często się bugował/wyłączał? Proszę o merytoryczne uwagi.

Opublikowano

Tam nie opłaca się grać na skrypcie, chyba, że mając 1kk coinów będziesz stawiać po 1 i musiałby być train 40 żebyś stracił wszystko. Człowiek po trainie 7 dalej nie będzie stawiał a bot tak

Opublikowano

Dlatego uważam, że wadą tego skryptu jest to, że betuje cały czas. Gdyby zaczynał powiedzmy od 3 takich samych kolorów, wtedy mielibyśmy w zapasie więcej podbić, ominęlibyśmy w jakimś tam stopniu mało pożądane kolory (zielony) i teoretycznie większa szansa na win (a praktycznie dalej taka sama, bo prawdopodobieństwo trafienia danego koloru wynosi cały czas 48%). 

Ja osobiście przegrałem na tej stronie jakieś 72tys coinsów, ale to było wtedy kiedy strona była mało stabilna (często padała przez ddosy). Oprócz mnie betowali jeszcze moderatorzy i jeden nawet wtedy stracił mln coinsów, przez taki właśnie train, ale akurat dobrze się znał z adminem, więc sobie odzyskał pewnie część tego. Swoją drogą miałem nawet screeny gdzie w odstępie 10 min wypadło 4x zielony. Wydaje mi się, że ruletka csgodouble żyje swoimi prawami i różni się znacznie od tych profesjonalnych ruletek w kasynach (ostatnio dużo tam sobie pogrywam). W przypadku csgodouble prawdopodobieństwo wygrania powinno być większe ze względu na stawki, bo można betować od 1 coinsa i jest całkiem spory value bet. 

Aktualnie czytając wpisy na różnych portalach społecznościowych zauważyłem pewne skargi na ten darmowy skrypt. Ludzie często narzekali, że się bugował, potrafił betować inaczej, nie trzymając się wyznaczonej progresji, albo jakoś się zatrzymywał. Nie testowałem tego jeszcze, ale pewnie na dniach sobie zerknę jak to wszystko działa. Jedynie martwi mnie stabilność strony i tutaj są Moje obawy. Jak grywałem na tej stronie kiedyś, to admin potrafił raz na godzinkę, dwie zrobić jakiś mały restart ruletki i wtedy pojawia się problem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...