Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kilka rund mam problem z csgo.exe

Mtkallah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam ogromny problem mianowicie wchodze do cs'a gram sobie 2,3,4 rundę turniejową zaczynają zmieniać sie skiny na wszystkie kolory świata lub po prostu czarne po chwili gra sie zawiesza i mnie wywala do pulpitu. "program csgo.exe przestał działać".

kroki jakie podjąłem to :
-zgodnosc plików lokalnych

-reinstalowanie csa

-ustawienia zgodności 

-skan cclanerem

dopiero później pomogło mi :

ustawienia w cfg:  cl_disablehtmlmotd "1"  i "setting.mem_level" "0"

Lecz po aktualizacji ostatniej csa. Wszystko sie spieprzyło i znów mnie wywala. Próbowałem od nowa insalować csa i usunęłem wtedy pliki lokalne przed. lecz po instalacji nie było w folderze cfg pliku "video" i "config" wiec cały folder cfg pobrałem ze strony izzaka. tylko że problem wciąz nie znika...

Mój sprzęt to:

Windows 7 home basic 32-bit sp1 

AMD Phenom II X6 1090T + dodatkowe chłodzenie

8GB RAM

ASUS EAH6850

DYSK 2T WD

w załącznikach dodaje błędy. Stawiam flaszkę temu kto mi pomoże rozwiązać mój problem. 

post-1459829-0-00520100-1449928366.jpg

post-1459829-0-04453700-1449928374_thumb.jpg

Opublikowano

Cześć mam ogromny problem mianowicie wchodze do cs'a gram sobie 2,3,4 rundę turniejową zaczynają zmieniać

sie skiny na wszystkie kolory świata lub po prostu czarne po chwili gra sie zawiesza i mnie wywala do pulpitu. "program csgo.exe przestał działać".

kroki jakie podjąłem to :

-zgodnosc plików lokalnych

-reinstalowanie csa

-ustawienia zgodności

-skan cclanerem

dopiero później pomogło mi :

ustawienia w cfg: cl_disablehtmlmotd "1" i "setting.mem_level" "0"

Lecz po aktualizacji ostatniej csa. Wszystko sie spieprzyło i znów mnie wywala. Próbowałem od nowa insalować csa i usunęłem wtedy pliki lokalne przed. lecz po instalacji nie było w folderze cfg pliku "video" i "config" wiec cały folder cfg pobrałem ze strony izzaka. tylko że problem wciąz nie znika...

Mój sprzęt to:

Windows 7 home basic 32-bit sp1

AMD Phenom II X6 1090T + dodatkowe chłodzenie

8GB RAM

ASUS EAH6850

DYSK 2T WD

w załącznikach dodaje błędy. Stawiam flaszkę temu kto mi pomoże rozwiązać mój problem.

Tez sie podlaczam do pyatnia. W trajcie gry jest lag i wywala problem , ja myslalem ze to wymogi zmienilrm na nisjie itd niby pomoglo ale na chwile ;/. Jak ktos wie prosze o pomoc

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...