Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podejmę współpracę z serwerami. Zostanę Technikiem/Programistą. Zostanę WebMasterem.

RobertUnder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Witam w internecie jestem znany z sieci serwerów VirtualCraft.pl. Serwer uzyskiwał graczy online do 600 osób i nie były to wyjątkowe okazje tylko byli to aktywni gracze, na serwerze w nocy grało po 100 osób. Serwer został wyłączony rok temu z przyczyn prywatnych i teraz chcę zrobić jego reaktywację. 

Posiadam autorskie pluginy/skrypty. Dobrze radzę sobie z jawą i potrafię pisać swoje pluginy do gry jak i skrypty. 

Jestem także technikiem do serwerów dedykowanych oraz VPS. Znam systemy takie jak Debian/Linux. Potrafię tworzyć wszystkie rodzaje gier na maszynach jak i jestem webmasterem i przez moje ręce przewinęło się sporo stron które rozwijają się bardzo dobrze i do tej pory właściciele tych stron zemną współpracują. 

Jako że mój serwer był wyłączony poszukuję innych serwerów które były by zainteresowane współpracą lub przygarnięciem Technika/Programisty.

Jestem też webmasterem jak i technikiem maszyn wirtualnych mogę zostać wynajęty też na jakieś zlecenia.

Mam wielkie doświadczenie z maszynami wirtualnymi gdyż od ponad 3 lat głównie na nich bazuję. Rok pracy przy serwerach minecraft też mnie wiele nauczył i jestem w stanie napisać każdy plugin oraz połączyć wszystko z bazą danych / stroną. 

Posiadam także wielkie doświadczenie z serwerami TeamSpeak3 i posiadam własną licencję oraz sporo autorski botów do zarządzania serwerem.

Kontakt:

[email protected]

teamspeak: virtualcraft.pl

oraz priv na forum

Czekam tylko na poważne i ciekawe oferty.

Opublikowano

Jakiego wynagrodzenia oczekujesz?

To jest tak jakby sprawa indywidualna bo jak to ma być serwer dla 10 osób to najczęściej jest to jakaś kwota a jak jakiś większy serwer to podjęcie współpracy i już inne warunku np jakaś ranga czy tam jakiś % czy coś tego typu.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...