Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BO3] Czy warto kupować na PC ?

Swifty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

zastanawiam się nad kupnem BO3 na PC,czy warto?Głównie interesuje mnie multi :D Czy są ciekawe zmiany względem AW(posiadam) ?

Opublikowano

AW i BO3 mechaniką są do siebie podobne, tylko w AW nie ma biegania po ścianach.

Na chwilę obecną warto, bo jak na razie w BO3 jest największa ilość osób.

Sam grałem, niestety nie dużo, ale polecam.

Opublikowano

Gram od premiery... i na początku. Optymalizacja masakra.

Ale teraz po poprawkach jest to dla mniej jeden z najlepszych cod na mp. Nawet AW mnie tak nie wciągnął.

Zawsze miałem tak, że z każdego coda to może z 2-3 mapy mi sie podobały. Tutaj z całej listy mogę tylko mape Metro wykreślić.

Co jeszcze jest fajnego ? Krypto-klucze coś w stylu jak w CS. Za osiągnięcia zdobywasz klucze i możesz je wykorzystać na otwarcie skrzynki.

Szczerze polecam! Gram od chyba 7 lat na mp w coda i jedne części bym Ci polecał inne znowu nie. Ale w BO3 warto zagrać.

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

A graliście w kampanie? Czy między kampanią,a mp jest duża różnica klatek? Dzisiaj ściągnąłem pirata BO3 i na medium było te 55 kl/s,ale czasem miałem freezy i nie wiem jak to będzie w mp na oryginale ;/ I czy kupić już teraz BO3 czy odłożyć na kartę graficzną.

Opublikowano

Karta może nawet być. 

W SinglePlayer często jest więcej tych ala akcji, wybuchów które zmniejszają Fps, więc jeżeli na medium masz te 50 Fps to na Multiplayer na pewno będziesz miał stałe Fps, najwyżej będziesz mógł zmienić na Low.

Opublikowano

W sumie masz rację.Może na święta wpadnie kasa,zaraz 18stka to jakąś tam kartę lepszą może kupię :D

Dzięki wszystkim i miłej nocy :D 

Opublikowano

Koledze już pisałem, ale tutaj też może się komuś przydać.

Różnica jest duuża po poprawkach.

1. Największy poważny problem to było wykorzystanie procesora.

Procesor a dokładnie każdy rdzen wykorzystywany był na praktycznie 100%

Teraz sięga max 30-40%.

2. FPS tutaj tez sie troche poprawiło, nie sprawdzałem dokładnie ale na moim Radeonie R290 4gb to na niepełnej grafice(high-ultra) mam stałe 90FPS. Nie moge sobie pozwolić na full bo mam dużą rozdzielczość monitora 2560x1080... można by powiedzieć 2k

3. Czy trzeba pobierać kampanie, zeby zagrac w mp ? To jest  pierwszy taki CoD co moim zdaniem jest wygodne booo nie ma podziału na Singa i MP. Uruchamiasz i w menu wybór , gdzie nic nie musi sie oddzielnie ładować.

4. Kampania ogólnie jak dla mnie słaba. Dobra a w sumnie najlepsza dla mnie kampania była w AW.  Jezeli pobierasz pir**a to wątpie, ze bedzie on przeładowany do wersji z dużą ilością poprawek. 

Prawdę mówiąc Patch'ów było juz chyba z 10 albo i 15 , nawet jeszcze wychodzą. Dwa dni temu też coś aktualizowali. 

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...