Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reportowanie cheaterów

RushAndGoToWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy was też to wkurza, że trafiasz na randomowy team, po czym w przeciwnej np na dust 2 jakiś rusek ma aimbota i wallhacka, i strzela z awp przez ścianę mimo że ciebie nie widać, po czym twoja drużyna ma gdzieś reportowanie cheatera?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pewnie jakiś mod za chwile to zamknie za "Nie tworzymy zbędnej dyskusji."

Tak, denerwuje mnie.

dlatego nie gram mmów, to że 64tick, to jeszcze patologiczne dzieci i cheaterzy.

Opublikowano

Tak, denerwuje mnie.

dlatego nie gram mmów, to że 64tick, to jeszcze patologiczne dzieci i cheaterzy.

No właśnie, było 10-0 dla nas, w anty chcieliśmy zrobić przerwę, to dzieci podrzucały bronie sobie i się zabijały i było 10-15, nikt fraga w ogóle oprócz mnie nie wbił

" kik me plz "

post-1439035-0-19189100-1449928642_thumb.jpg

Opublikowano

Ja umiem grać i nie zwalam winy na haxów. Ostatni raz widziałem jednego tydzień temu, ale było to na smurfie na wyścigu zbrojeń, a pozatym, to chyba przed wakacjami. Dziwi mnie to, że na kałachach znajdujecie często haxów.

Opublikowano

Ja mam MGE, gram 9 miesięcy, a chyba tylko 3 razy spotkałem cheaterów (w tym raz u mnie w teamie). Nie wiem, czy mam farta, czy co, czy to może wszyscy płaczą, że same haxy, a jak patrzą demko to tam typ nie umie myszki nawet trzymać, ale o tym to nie wspomną. Raz kuzyn pisał, że ma haxa w enemy, a jak wszedłem na gotv to typ strzelał z kałacha w biegu xD

Jak ktoś ma haxy to prędzej, czy później dostanie tego vaca, traktujcie grę jako zabawę, a nie, że chcecie się powiesić jak przegrywacie :v

tenor.gif

Opublikowano

Na kałachach to co drugi mecz są haxy, nie wiedzieliście o tym? Swoją drogą, gram od ponad roku w csa, mam 1,5kh, i przez całą swoją ścieżkę od silvera do globala spotkałem ledwie dwóch odpałów :v

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Na kałachach to co drugi mecz są haxy, nie wiedzieliście o tym? Swoją drogą, gram od ponad roku w csa, mam 1,5kh, i przez całą swoją ścieżkę od silvera do globala spotkałem ledwie dwóch odpałów :v

Teraz kałach to nawet nie gold przed roku, grałem ostatnio na smurfie na MGE i ludzie patrzą się w ziemię częściej niż rok temu w silverze.

Opublikowano

Tak, denerwuje mnie.

Jeśli dyskusja będzie bez zbędnego spamu i flame'u to czemu temat miałby być zamknięty? ;)

Myślę, że jeśli trafisz na perfidnego rage hacka to każdy go zreportuje, a przynajmniej na wyższym poziomie. 

No chyba, że gra z kolegami.. ;)

Opublikowano

ja również cheaterów nie widuje... Raz grałem z cheaterem, gdzie miał 38 kili i 94% HS więc to nic dziwnego. Wykerował nam w sumie mecz, ale no widziałem pierwszy raz i jedyny cheatera. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...