Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam wam do przedstawienia skrypt do csgodouble. Pewnie zapytasz się co on robi? co daje? Jest to proste! Skrypt sam obstawia za ciebie coinsy na kolor który sobie wybierzesz np czarny,czerwony. Działa on mianowicie tak ze jak np. dasz 1coins na czerwony to zawsze będzie stawiał 1, ale jak przegrasz to będzie dawał x2 np 1 przegrasz daje 2 znowu przegrasz daje 4 itd... a jak wygrasz znowu daje 1 i tak ciągle :)

A teraz jak go włączyć:

- Na google chrome jak jesteś na stronie klikasz ctrl+shift+j  odpala ci się konsola i tam wklejasz skrypt, żeby skrypt zadziałał musisz kliknąć enter po wklejeniu!!!!

Ważne : Gdy skrypt działa nie możesz wyłączyć przeglądarki ani konsoli z skryptem ! Najlepiej niech przeglądarka pracuje w tle !!!

To jest skrypt :

// CONFIG ////////////////
var initialBetAmount = 1;
var mode = 'martingale'; // can be 'martingale' or 'anti-martingale' (WAT? https://en.wikipedia.org/wiki/Martingale_(betting_system) )
var betColor = 'red';    // can be 'red' or 'black'
//////////////////////////

function tick(){var a=getStatus();if(a!==lastStatus&&"unknown"!==a){switch(a){case"waiting":bet();break;case"rolled":rolled()}lastStatus=a,printInfo()}}function checkBalance(){return getBalance()<currentBetAmount?(console.warn("BANKRUPT! Not enough balance for next bet, aborting."),clearInterval(refreshIntervalId),!1):!0}function printInfo(){var a=" \nStatus: "+lastStatus+"\nRolls played: "+currentRollNumber+"\nInitial bet amount: "+initialBetAmount+"\nCurrent bet amount: "+currentBetAmount+"\nLast roll result: "+(null===wonLastRoll()?"-":wonLastRoll()?"won":"lost");console.log(a)}function rolled(){return"anti-martingale"===mode?void antiMartingale():(martingale(),void currentRollNumber++)}function antiMartingale(){currentBetAmount=wonLastRoll()?2*currentBetAmount:initialBetAmount}function martingale(){currentBetAmount=wonLastRoll()?initialBetAmount:2*currentBetAmount}function bet(){checkBalance()&&(setBetAmount(currentBetAmount),setTimeout(placeBet,50))}function setBetAmount(a){$betAmountInput.val(a)}function placeBet(){return"red"===betColor?($redButton.click(),void(lastBetColor="red"))$blackButton.click(),void(lastBetColor="black"))}function getStatus(){var a=$statusBar.text();if(hasSubString(a,"Rolling in"))return"waiting";if(hasSubString(a,"***ROLLING***"))return"rolling";if(hasSubString(a,"rolled")){var b=parseInt(a.split("rolled")[1]);return lastRollColor=getColor(,"rolled"}return"unknown"}function getBalance(){return parseInt($balance.text())}function hasSubString(a,{return a.indexOf(>-1}function getColor(a){return 0==a?"green":a>=1&&7>=a?"red":"black"}function wonLastRoll(){return lastBetColor?lastRollColor===lastBetColor:null}var currentBetAmount=initialBetAmount,currentRollNumber=1,lastStatus,lastBetColor,lastRollColor,$balance=$("#balance"),$betAmountInput=$("#betAmount"),$statusBar=$(".progress #banner"),$redButton=$("#panel1-7 .betButton"),$blackButton=$("#panel8-14 .betButton"),refreshIntervalId=setInterval(tick,500);

var initialBetAmount = 1;    <- w tej linice ustawiacie wartość jaką ma stawiać skrypt 

var betColor = 'red';     <- tutaj ustawiacie kolor jaky ma być

Zródło skryptu ! :https://gist.github.com/williamoliveira/47ab5126448c5a13d57d

Jeśli macie jakieś pytania zadawajcie w komentarzach !!!

Ps. Jakby ktoś chciał mnie zdonejtować na csgodouble : wwwwwwwwwwww // Eryk

Opublikowano

Czyli np jak dam 500coinsów, to dostanę 1000 czyli 1euro i będę mógł sobie za to coś kupić?

Działa to, że ci skrypt sam obstawia, nie zawsze się wygrywa ;

Jak dasz 500coinsów i wygrasz dostaniesz x2 czyli 1k ale jak przegrasz to ci skrypt obstawi automatycznie 1k

Opublikowano

Używałem tego skryptu przez 3 godziny, z 600 doszedł do 1000, a potem wszystko przegrał. Jak coś miałem go ustawionego, że zaczyna od 4.

Opublikowano

Najgorzej, jak trafi się 9 czarnych z rzędu ;_; Szkoda, że nie można ustawić raz czerwone, raz czarne :v

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Najgorzej, jak trafi się 9 czarnych z rzędu ;_; Szkoda, że nie można ustawić raz czerwone, raz czarne :v

Najprawdopodobniej można, ale ja takiego skryptu ci nie napisze ;/

Edit:

@BiałyOrzel :)

Opublikowano

Woo szukałem tego ale coś znaleźć nie mogłem dzięki wielkie ;)

Fakt jak wypadnie z 10 razy pod rząd inny kolor to bieda lecz jeżeli doładujemy wiekszą ilość pkt. to mała szansa jest że przewalimy bo możemy się odbić za tym x razem :D

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Działa jeszcze?

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Skrypt posiada funkcje przesyłania pkt, dziś spróbowałem go i wysłało coinsy do jakiegoś typa

Ostrzegam Was, nie pobierajcie tego 

Opublikowano

Skrypt posiada funkcje przesyłania pkt, dziś spróbowałem go i wysłało coinsy do jakiegoś typa

W skrypcie raczej niczego nie znalazłem, autor też nic nie zmieniał od publikacji tematu, sprawdź PW.

@LooRis

Opublikowano

Geniusz... Jak widzę takie wypowiedzi to szkoda mi takich ludzi.... Skrypt jest w 100% czysty, jak nie wierzysz to sprawdź sobie na koncie gdzie masz 0coinsow ... 

Opublikowano

Działa też na www.csgopolygon.com bo tamta strona bardziej podoba mi się graficznie a jest bardzo podobna do csdouble?

Nie powinno działać ;d ale sprawdź, może zadziała :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...