Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na jakim hostingu kupić VPS,a?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam pytanie na jakim hostingu kupić taniego VPSa, od razu mówię, że nie chcę ovh bo trzeba podać dużo informacji o sobie.

Opublikowano

Możesz wykupić VPS na hostingu (net-speak).

Ceny wg. mnie idealne do oferowanych zabezpieczeń.

Jedyny mały minus to zasoby, gdzie konkurencja oferuje więcej. Jednak, parametry maszyn są dostosowane tak, że prowadzenie serwera to przyjemność bez obawy o ataki. W przypadku kumulujących się ataków można zastosować filtry.

Opublikowano

blazingfast.io

- Specjalistyczne Filtry TeamSpeak3

- Wirtualizacja KVM

- Procesory E5 oraz E3

- Płatność PSC

- Płatność PRZELEW

Kod Rabatowy na -9% I9Z6VC833POY ## Jeżeli ta informacja wam przeszkadza to usuńcie !

Chcesz kod rabatowy? Pisz PW

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

@VMWare podając kod rabatowy podajesz reflinka.

@Itan - Netspeak grzebie Ci w plikach, jak posiadasz bota ( np. mbota ) to Ci może go wyłączyć bo za dużo ram może zbierać.

@Temat:

hosteam.pl

blazzingfast.io

microvps.pl

arubacloud.com

76561197995979834.png

• Przyjdę, pomogę, naprawię bądź zostanę Technikiem ts3 - KLIK

Opublikowano

@dopobraniapotrz

Z reflinka otrzymałbym około 10-20%,a ty byś nie dostał żadnego upustu.

Podałem Voucher, który służy do rabatu -9%..

Reflink w blazingu wygląda tak : 

https://my.blazingfast.io/?affid=XXXXXXXX

Opublikowano

Co do blazing to tak powiem śmiechłem.

Przy ostatnim zleceniu, gdzie właściciel stawiał ts na ich maszynie podczas ataku maszyna się wykładała.

Odpowiedź z supportu mnie jeszcze bardziej rozbawiła, bo nie mogli nic z tym zrobić i zalecili zmianę hostingu.

@dopobraniapotrz

Nie grzebią w plikach bo łamią wtedy prawo.

Jedynie co, to zdalnie skrypt zostaje zabity w procesach, gdy load przekracza 100%.

Opublikowano

Przy ostatnim zleceniu, gdzie właściciel stawiał ts na ich maszynie podczas ataku maszyna się wykładała.

Odpowiedź z supportu mnie jeszcze bardziej rozbawiła, bo nie mogli nic z tym zrobić i zalecili zmianę hostingu.

@dopobraniapotrz

Jedynie co, to zdalnie skrypt zostaje zabity w procesach, gdy load przekracza 100%.

Mi tam nic nie pada, ani żadnych procesów nie zabija a cały czas zużycie targa 100% xD

Opublikowano

@dopobraniapotrz

No to wysyła się tak zwany dump w pliku .cap do nich, lub analizuje się ten plik przy pomocy programu Wireshark i wycina metodę samemu.

Myślisz, że metody nowe nie powstają?

Jeżeli komuś podpadniesz to i tak Ciebie wypierdolą...

Po drugie jak maszyna może Ci się wyłożyć? Wykładał Ci się tylko serwer TS3, gdyż wszystkie ataki typu TS3Fuck działają tylko na ts3.

Opublikowano

Ja od siebie polecam NetSpeak.pl i Hosteam.pl. Ceny jak na te zabezpieczenia są bardzo przystępne a same vps'y działają bardzo stabilnie :)

limbo-spider-800x100.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...