Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak z tą populacją?

Luxorris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

nie grałem od dosyć dawna i zastanawiam się jak się trzyma nadal gra. Jest stabilnie czy spada populacja znacznie spadła w dół?

没我爱

Opublikowano

Jeśli mam być szczery to populacja nostale spadła i to dość drastycznie. Wystarczy sama obserwacja i można to zauważyć chociażby na bb. 

O tyle co na S1 nie widać tego tak bardzo to na S2 już niestety, a szkoda tu mówić o S3, który liczbą graczy staje się grą na poziomie hard. 

Czyli jak coś chcesz na S3 to albo łudzisz się, że to kupisz albo robisz sam.

Wyjadacze zauważyli także, że od ostatniego czasu ciężko spostrzec nowych graczy dopiero zaczynających grę, zwykle nowe postacie to napki wyższych lv toteż osobników, którzy z jakichś przyczyn zaczynają od nowa.

Opublikowano

Jeśli mam być szczery to populacja nostale spadła i to dość drastycznie. Wystarczy sama obserwacja i można to zauważyć chociażby na bb. 

O tyle co na S1 nie widać tego tak bardzo to na S2 już niestety, a szkoda tu mówić o S3, który liczbą graczy staje się grą na poziomie hard. 

Czyli jak coś chcesz na S3 to albo łudzisz się, że to kupisz albo robisz sam.

Wyjadacze zauważyli także, że od ostatniego czasu ciężko spostrzec nowych graczy dopiero zaczynających grę, zwykle nowe postacie to napki wyższych lv toteż osobników, którzy z jakichś przyczyn zaczynają od nowa.

Powodem jest nuddaaa postaci. Miałem to nie raz, że się przerzucałem z Maga, na łucznika ale po jakimś czasie to zeszło.

Tak jak kolega wcześniej powiedział - ludność spadła. Wina leży oczywiście po stronie GameFail, gdzie naciska na ItemShop i masę bugów które można spotkać.

Z jednej strony, coś tam się dzieje. Ostatnio wprowadzili repkę, zmiany Caligora, sp5, 6, 7, 8. Za niedługo ma wyjść nowy Akt.

Opublikowano

Powodem jest nuddaaa postaci. Miałem to nie raz, że się przerzucałem z Maga, na łucznika ale po jakimś czasie to zeszło.

Tak jak kolega wcześniej powiedział - ludność spadła. Wina leży oczywiście po stronie GameFail, gdzie naciska na ItemShop i masę bugów które można spotkać.

Z jednej strony, coś tam się dzieje. Ostatnio wprowadzili repkę, zmiany Caligora, sp5, 6, 7, 8. Za niedługo ma wyjść nowy Akt.

Skąd informacje o nowym akcie? Potwierdzone przez Entwell?

没我爱

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...