Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karty kolekcjonerskie - jak zdobyć?

kd224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, ale to tyle dropi i koniec. Bo widziałem że jakiś analityk meczu rozdaje te 200 kart i napisał że mu się NAZBIERAŁO, czyli to jest tak ze mu się jakoś dropły czy kupił bo to może mieć 2 sensy ;p

Opublikowano

A te itemy to moga byc w byle jakiej cenie?

Co ~9$ wydanych w grze dostajesz kolejną kartę do dropnięcia.

Aktualnie u mnie wygląda to tak: 

zzE48vA.png

he?

Opublikowano

Ehh, to szkoda, biedny jestem xD

Ale to 9$ to 1 karta?

Jeśli chcesz sobie nabić level na steamie bądź zarobić na kartach kolekcjonerskich to tak:

- level 

kupujesz karty nie musisz mieć gry żeby złożyć odznakę i wpada ci level

-zarobić

kupujesz grę 

http://store.steampowered.com/search/?snr=1_4_4__12i#sort_by=Price_ASC&category1=998&category2=29&page=7

Jakąś po 0.10 dropisz karty przez Idle master sprzedajesz i zarabiasz potem kupujesz następna grę itd. pieniądze są znikome ale zawsze na +

Gdybyś wybrał zarobek to broń boże żebyś nie wszedł na serwer choroniony przez VAC z włączonym Idle bo dostaniesz VAC-a

Opublikowano

Ok juz wiem o co chodzi, a jeszcze dziś mi się pojawiło taka rzecz co jak się zdobędzie 5 kart to sie dostanie odznake; holiday sale 2015

Opublikowano

Ok juz wiem o co chodzi, a jeszcze dziś mi się pojawiło taka rzecz co jak się zdobędzie 5 kart to sie dostanie odznake; holiday sale 2015

możesz dać screena bo pierwsze słyszę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...