Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obadajcie sami bo nie wiem jak to napisać :P

Mistrz25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ile jest są te np 50% albo 40% więcej CASH bo jest sobota a nie widzę na chat żeby coś pisało a chciałbym sobie doładować ale mieć np 50% więcej bo to jest mój pierwszy raz i chciałbym zapytać czy w ogóle dzisiaj będzie czy jutro.Czy to jest co jakiś czas że są % ????

Opublikowano

Jak wchodzisz w ten panel gdzie masz możliwość doładowania cash tu u góry będziesz miał napisane (jeżeli  oczywiście będzie promocja) ile % dostaniesz więcej. 

Czasami też w grze wyskakuje komunikat o rabacie ;)

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Jak wchodzisz w ten panel gdzie masz możliwość doładowania cash tu u góry będziesz miał napisane (jeżeli  oczywiście będzie promocja) ile % dostaniesz więcej. 

Czasami też w grze wyskakuje komunikat o rabacie ;)

Pisze mi takie coś że jak wejdę na doładowanie to za 99,99zł jest 450 cash 150% tylko coś takiego pisze 

Opublikowano

Te promocje są ogłaszane na oficjalnej stronie SKILLA, lub na launcherze pisze. 

Praktycznie co weekend są te promocje, ale wiesz jak to jest. Czasem jest, czasem nie ma.  Ale zapewne niedługo będzie bo święta i te sprawy :)

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...