Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 bonusy doświadczenia

osmiornicak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam w niedługim czasie zabrać się za expienie postaci. Mam 65 lvl i będę podwyższał swój lvl w v2 ... chyba, że jest inna, lepsza opcja ? :) Moje pytanie główne to: W jakie bonusy doświadczenie się zaopatrzeć? Jest możliwość dalsza zakupu od innego gracza pd'ka na 1h? Myślę, by zapolować na pieczęć błyskawicznego/profesorka + właśnie ten pd'ek, jeśli się da. Mógłbym się wbić też w exp, gdy będzie +30% doświadczenia globalnie(event). Oprócz tego to w co jeszcze się zapoatrzyć, by exp leciał jak najszybciej?

Opublikowano

Mozesz zakupic pd na 1h jest taka możliwość:). Duzy wplyw na exp ma Twoja postac czyli jaka klasa, jak rozwineta i czy udzwigniesz calego spota szponow ^.^.

4521609.png

Opublikowano

20 expa buty naszyjnik i tarcza, pd z is, pd z lasu, i profesorek więcej chyba nic nie da rady bo nie ma slotów, na buffce jeśli masz ślub to bransolete miłości na niej

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Z tego co wiem w bonus do expa pomożna się zaopatrzyć i zarówno pod sumując.
- Pierścień IS
- Pierścień w Grze.
- Wierzchowiec - ten z eventu teraz co daje +30%
- Raty serwerowe.
- Księga lidera - Jeśli masz zamiar sobie buffa podexpić to też dodaje nieco expa.

I tutaj nasuwa się pytanie do twojego tematu czy itemki z bonem do doświadczenia tak samo wpływają do zdobywania expa bo nie jestem pewny.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Nie zapominaj o grzańcu który daje też te kilka% expa.

Sam expiłem bez pd i tez bardzo w miarę leciało. Z 2x PD i na ratach wbijesz bardzo szybko ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...