Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łączenie się itemów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Itemy automatycznie się nie łączą, tzn: że po otwieraniu  małży wypadają kawałki kamienia i nie łącza się automatycznie.

Kolumnę flag mam na 20. Przedmioty się łączą ale trzeba to robić ręcznie. A mi chodzi dlaczego one się nie łączą automatycznie?

POMOŻE KTOŚ MĘCZE SIĘ JUŻ 5 DNI I DUPA

NIGDY NIE MIAŁEM TAKIEGO PROBLEMU! 

­

Opublikowano

Jeśli masz game/db z source w item_proto.txt musisz w swoim wpisie dać ITEM_STACKABLE, wpisać w grze /reload proto i poczekać 20 sec. Zapomniałbym, musisz jeszcze item_proto spakować i wrzucić do klienta.

Opublikowano

­Może coś więcej bo nie bardzo rozumiem. Nie mam source mam pliki terenzo na hamaka. 

Jak spakować item_proto i wrzucić do klienta? Tzn wie jak. Ale skąd to item_proto mam wziąć MySQL/FTP?

Opublikowano

Wejdz do folderu db w jego plikach, otworz item_proto.txt, wyszukaj tam swojego itemu, tam gdzie masz flag to masz wpisać ITEM_STACKABLE, weź te item_proto potem na pulpit, spakuj je, wrzuc do klienta, jak wejdziesz do gry to /reload_proto i gotowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...