Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brakujące rp

LubiePlacki82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszesz do supportu najpierw czy jest możliwość otrzymania tych RP mi odpisali od razu że tak tylko muszę dla nich wykonać jakiś rysunek. Rysunek nie musi być zbyt ładny ważne żebyś poświęcił na to czas. Podobno patrzą na to czy zostałeś wcześniej karany.

Opublikowano

Zrób najlepiej jakiś rysunek, bo to jest najłatwiejsze. Nie musisz mieć talentu wielkiego, po prostu poświęć na to troszkę czasu i wyślij to do angielskiego supportu z prośbą o rp, bo Ci brakuje. Z reguły dają wtedy rp, także spokojnie. ;)­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ja pisałem, brakowało mi 10 RP, wysłałem gotowy rysunek rengara z painta i tylko wyciąłem i wkleiłem, by nie było, że "data stara" i dali bez problemu. Pisałem do polskiego supportu. O ile dobrze pamiętam to był ten rysunek:

http://orig05.deviantart.net/1d76/f/2012/237/c/0/rengar__the_pridestalker__by_inqubus_verseum-d5cd444.jpg

Generalnie nawet nie orientuję się do ilu RP mogą dać za free, jeżeli Ci brakuje 

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Raz dają, raz nie.

Kiedyś wysłałem rysunek, brakowało mi 25 RP to ładnie podziękowali i stwierdzili, że "nie mogą rozdawać RP".

Przy drugiej próbie kilka miesięcy temu - dostałem za rysunek tyle RP ile chciałem ( nie pamiętam ile to było, ale na pewno poniżej 50).

Teraz, niedawno znów kazali spi*rdalać ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...