Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję dobrego Sponsora!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ogłoszenie zostało zamieszczone z powodu poszukiwanego sponsora na profesjonalny 
projekt serwera METIN2. Grupa profesjonalistów, programistów, techników, developerów (tutaj mówimy o językach c++, jquery, java, assembler) tworzy serwer MEDIUM z nutką EASY. Na serwerze pojawi się wiele nowości, które myślę przyciągną ludzi. Serwer promowany przez dużych youtuberów (ok. 20-25) z których po ciężkich obliczeniach wychodzimy z założenia, że na starcie będzie ok. 1 tyś. osób. Dlaczego zamieszczamy to ogłoszenie? Z prostej przyczyny, braku pieniędzy na przygotowanie oraz zrealizowanie projektu serwera. Przejdę teraz do rzeczy:

Co oferujemy od siebie?

- Wiek 18 lat +
- Techników którzy zajmują się serwerami od 4 lat
- Kontakt całodobowy poprzez GG/SKYPE/TS3/TEL
- Pełen profesjonalizm oraz doświadczenie w branży serwerów metin2
- Znajomość systemów operacyjnych FREEBSD, DEBIAN, LINUX, CENTOS
- Znajomość tych systemów co podałem powyżej w 100% - komendy, konfiguracja, instalacje, zabezpieczenia
- Dorosłość, kultura osobista oraz zaangażowania w projekt
- Nowości na serwerze
- Solidną reklamę na dużą skalę osób.

Co oczekujemy?

- Wykupienie maszyny dedykowanej.
- Wykupienie domeny .eu/.com/Nie konieczne.
- Dobry kontakt (TEL/SKYPE/GG/TS3)
- Wiek 18 lat +/
- Kultury osobistej oraz odpowiedzialnego zachowania/

- Nie oczekujemy bóg wie czego, reklamę oraz stronę jesteśmy w stanie sami sobie załatwić.

Kontakt:
Prywatna wiadomość MPC.

Opublikowano

Podsumujmy. Jestescie profesjonalistami, ale nie macie kasy na serwer. Po wykupieniu reklamy u youtuberow +20k subow oczekujecie 1k na starcie. Nie wiem na c**j wam jquery, assembler czy java. Jak do cholery mozecie znac w 100% systemy i nie miec pieniedzy? To ogloszenie zrobilo mi sieke z mozgu..

Opublikowano

Podsumujmy. Jestescie profesjonalistami, ale nie macie kasy na serwer. Po wykupieniu reklamy u youtuberow +20k subow oczekujecie 1k na starcie. Nie wiem na c**j wam jquery, assembler czy java. Jak do cholery mozecie znac w 100% systemy i nie miec pieniedzy? To ogloszenie zrobilo mi sieke z mozgu..

Chcemy sponsora doświadczonego który będzie mógł nam udostępnić w miarę dobrą maszynę, stronkę możemy sobie sami załatwić, jak resztę, chodzi praktycznie tylko o maszynę i doświadczenie w sponsorowaniu.

Nie mamy pieniędzy na wszystko, dużo włożyliśmy już w projekt. ;)

Opublikowano

ha 4 lata technicy doswiadczenia a nie moga sobie zarobic? dziwne

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

ha 4 lata technicy doswiadczenia a nie moga sobie zarobic? dziwne

Wiesz to wszystko takie łatwe się wydaje :D

Nie chodzi tu o zarobienie, ale jest to pewne ryzyko w przypadku gdy.. projekt nie wypali? większość własnie dlatego szuka sponsora, żeby nie wydawać pieniędzy z własnej kieszeni, bo można je szybko stracić i nic nie zyskać. Każdy sponsor dużo ryzykuje w projektach od ludzi, z którymi zaczyna współpracę i mało ich zna.. także ten :D

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...