Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DemonMt2.pl[4FUN][DEDYK]

demon-nnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngdemon-nnn nie wiem po co po raz trzeci / czwarty wstawiasz to dziadostwo, skoro serwer służy ci tylko do wyłudzania haseł i danych od ludzi, a i tak to coś co nawet prezentacją nie jest wyleci w koszu. Nie ośmieszaj się już , bo i tak nikt ci tutaj grał nie będzie. To nawet nie przypomina serwera, tylko maszynkę do naciągania ludzi. 

Wszystko co potrzebne można kupić tylko w IS, bizu itp itd, połowy rzeczy nie ma wcale. Żałosny twórca, żałosna imitacja serwera. To forum to nie miejsce na takie dziadostwo. 

Raport poszedł. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nienawidzę takich serwerów,pvp zapewne będzie do kitu wleci bm i koniec ;).
Nie polecam serwera,jedyna moja propozycja jeśli macie tu grać to spójrzcie na reje czy jest płatna,albo używajcie nowych loginów haseł i emaili do zakładania konta na tym czymś.

Ps. Tutaj cały sh*t jest sklejony wszystko co możliwe.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngdemon-nnn nie wiem po co po raz trzeci / czwarty wstawiasz to dziadostwo, skoro serwer służy ci tylko do wyłudzania haseł i danych od ludzi, a i tak to coś co nawet prezentacją nie jest wyleci w koszu. Nie ośmieszaj się już , bo i tak nikt ci tutaj grał nie będzie. To nawet nie przypomina serwera, tylko maszynkę do naciągania ludzi. 

Wszystko co potrzebne można kupić tylko w IS, bizu itp itd, połowy rzeczy nie ma wcale. Żałosny twórca, żałosna imitacja serwera. To forum to nie miejsce na takie dziadostwo. 

Raport poszedł. 

To jest serwer kierownika czy jakoś tak, on jest adminem serwerów tj. 4FunMt2.pl, NextMt2.pl i jakiś tam jeszcze był.

A jak zawsze widzę jego serwery to automatycznie nie polecam, tak będzie i tutaj.

Opublikowano

Nie polecam, po prezentacji widac ze bedzie dno, bronie widac ze zbugowane w sklepie bo wystaja z niego i iconki z lola?­

Opublikowano

Serwer do wyłudzania haseł, tandetne gówno.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

hmm po prezentacji jak  , że po ocenach ludzi NIE POLECAM dużo negatywnych a ten co załozył prezke nic nie odpisuje.

skad trutke mozna zdobyć? tylko sklepy??

Opublikowano

Proszę uzupełnić do 16 brakujące rzeczy.

Ostatnie ostrzeżenie, przy ponownym umieszczaniu prezentacji proszę uzupełnić wszystkie wymagane dane. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...