Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o nowym hicie internetów?

Napster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Co myślicie o tej nutce? Piszę z racji tego, że w końcu moje miasto zaistniało( xD ) a poza tym moi kumple którzy nagrywali ten filmik licząc na 10 000 wyswietleń, a teraz juz jest milion.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

"ide do baru, ona mi stawia" xD

Nie ma Dagi w teledysku + chłopaki z letni chamski podryw skomentował film, także jest propsik.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Admin Cienia
Opublikowano

Bez urazy, ale gorszej wiochy nie słyszałem. Ludzie mają już kompletnie zepsuty gust, skoro określają to jako "hit internetu".

1294477714-U1.png

Opublikowano

Nie wiem jak to skomentować :D Jeżeli to dla beki to spoko, ale jak ktoś tego słucha sobie na co dzień to współczuję. 

Boy, don't hurt your brain

Thinking what you're gonna say

Cause everything's a game 

Opublikowano

gówno dla ludzi z jakimś ziemniaczanym poczuciem humoru, którym wystarczy zamienić słowa na byle jakie i już mają ubaw, byle się rymowalo. moze jak mialem 12 lat to wtedy by mnie to bawiło, teraz uszy mi krwawią.

juz nie wiem kto jest gorszy, ludzie, którzy słuchają disco polo czy Ci, którzy robią takie przeróbki, rzyg.

Opublikowano

Do śmiechu = 10/10

Do słuchania = -1/10

TYRYRYRYRY  

TIRIRIRIRIRIIRIRIRIRIRIRIRIRIIRIRIRIRIIRIRIRIIRIRIRIRIRI

TERERERERERERERERERERERE

TUDUDUDUDUUDUUDUDUDUDUDUUDUDUDUD

TIRIRIRIRIRIRIRIRIRIR

Opublikowano

Ogólnie nie słucham disco polo, słyszałem oryginał jak i tą przeróbkę, mimo ze nie mój gust to według mnie takie 6,5-7/10

Trzeba podchodzić z humorem do życia a nie.. 

Jest to tylko moja opinia :)

Pozdrawiam Dawid

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...