Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest szansa na ub?

Arbich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, czy jest szansa na unbana po roku czasu? Dostałem perma  rok temu, bo już nudził mi się lol, zresztą zabierał mi zbyt wiele czasu, więc postanowiłem dostać bana i pograłem chwilkę na skryptach. Teraz wróciłem do ligi i chciałem sobie trochę pograć, wiecie teraz trochę wolnego, będę miał czas :P. Czy jest w ogóle sens pisania?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siemka, czy jest szansa na unbana po roku czasu? Dostałem perma  rok temu, bo już nudził mi się lol, zresztą zabierał mi zbyt wiele czasu, więc postanowiłem dostać bana i pograłem chwilkę na skryptach. Teraz wróciłem do ligi i chciałem sobie trochę pograć, wiecie teraz trochę wolnego, będę miał czas :P. Czy jest w ogóle sens pisania?

Nie ma nawet takiej szansy niestety.

Opublikowano

Nie ma najmniejszej szansy, Riot odpisze Ci z automatu, że zostałeś zbanowany za użycie programów trzecich.

Opublikowano

Szanse masz zerowe, jak wyłapiesz banana za skrypty to już nie ma żadnej szansy, dlatego sie nie skryptuje :v

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

W styczniu dostałem perma jakoś ostatnio znów zacząłem grać w lola i napisałem o UB niestety nic, wiadomość taka sama jak rok temu. Nie spotkałem się jeszcze z przypadkiem ub za cheaty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...