Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amumu mid

mundzior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ogarniam od jakiegos czasu amumu na midzie ap, nie jest zły :) 
Orientujecie sie może na jakie vs. go pickowac a na jakie nie ? 

z góry dzięki za pomoc

giphy.gif

Opublikowano

W bronzie to może działać.

Ja jak próbowałem nim grać na kilka różnych picków to raczej słabo,za dużo many,za mało dmg.Imo w jungli jak nie lubisz grać pod tanka to full ap możesz zagrać na combo składa papiery :P

Na pewno nie możesz pickować go na Zeda,Lb,Fizza,Kassadina,Talona,Xeratha,Azira,Lux i jeszcze by się dużo znalazło ...

Aczkolwiek pamiętaj :

Praktyka > teoria :p

Opublikowano

Na większość AP melee można go picknąć, ciężej już na range z escape. IMO nieopłacalny pick, na jungli sprawuje się o wiele lepiej.

Opublikowano

Dostanie po pupie od każdego zasięgowego, + przydały by Ci sie runy z movement speedem bo jak zfailujesz q to nie masz dojścia zbytnio, pozatym manożerny i mało dmg. Amumu mid nie bangla :/

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

pickuj go glownie na ad, np zed riven talon itd

Człowieku jak nie znasz się na midzie to się nie wypowiadaj,bo Zed zjada takiego Amumu na śniadanie,tak samo Talon.Nie wiem jak z Riven ale na 99% jest tak samo jak z wcześniej wymienionymi :)

Opublikowano

W jungli sprawuje się o wiele lepiej. Postać która opiera się tak czy tak na roamowaniu, więc nie ma sensu pickować jej na mida, gdyż możesz dostać ostro po dupie, jeżeli przeciwnik wie co robi. W jungli takiej sytuacji nie będzie, nawet gdybyś dostał counterjungle od przeciwnika, to wciąż lepsza sytuacja dla Ciebie niż przegranie mida.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...