Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się tu dzieje xD

matizal777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od razu mowie nie owijam w bawelne mowie jak jest.J**** takie platynki dzisiaj przejebalem ranka przez takiego: picknalem xina jungle a typek ktory mial last picka tez picknal mundo jungle wiec pomyslalem no to giera w dupe ale h*j robie golemy zesmitowalem lece na reda a on pisze ze mu ukradlem golemy i ze bedzie trolowal no i od tego momentu przez 30 minut gosc caly czas za mna laził i to ewidentnie powtarzal wszystko po mnie i staral sie stelowac mi stworki juz krew mnie zalewala ale do dobra pomyslalem jakis bostowany dzieciak z platyny to pisze do niego w 10 minucie aby robil ta jungle ja ide na bota a on idze za mna i teraz biega za mna po bocie po prostu no żesz k***a mac co za upierdliwy h*j 15 minuta zaczynam go wyzywac staje sie toxic x5 bo juz wiedzialem ze serie mam przejebana Dobra po 3 minutach proby uswiadomienia mu ze jest debilem nadal zachowywal sie tak samo caly team na niego flame, wszyscy chca go reportowac enemy sie smieje i pisze ze easy gg noobs Mysle zaraz pierdolne to ide afka ale ok to jest przedsezon sie opanowalem wyjebane jajca mam na to ide pod enemy nexus flash*je on to samo :D ja gine to i on ginie :D Nie rozumiem takich ludzi ze wogole takim chce sie cos takiego robic Mi samemu bylo by po prosty nudno chodzic tak za jakims typkiem cala gre

Przepraszam za bledy ortograficzne ale pisze na smartfonku bez autokorekty

Dla wszystkich hejtujacych TAK MUSIALEM SIE WYŻALIC I NAPISAC ROZPRAWKĘ DO RIOTU Z SCREENAMI Z CALYM NAGRANIEM TEGO MECZU I WIADOMOSCI Z CZATU xD

PIERWSZY RAZ SPOTKALEM SIE Z TAKIM TROLLEM

Opublikowano

Ja mialem takiego samego bardzo dawno temu xD koles gral rene na topie ja gralem w jungli napisal ze mu nie gankuje wyzywal mnie itp potem przeciwnik go zgankowal i podczas tego napisalem "die b***h". Napisal mi ze zyskalek nowego przyjaciela i ziomek robil wszystko to samo co ja :D myslalem ze jak mu powiem ze jest dobrym psem i sie mnie slucha to cos da ale bez skutku :D dobrze ze to byl normal

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

ten post utwierdza mnie w przekonaniu jak wiele dzieci gra w te gre. To sie nie zmieni. 

Do autora tematu: Gdybyś nie był mentalnym dzieckiem, sytuacji by nie było, bo zająłbyś się ratowaniem gry.

Może młody jesteś jeszcze chłopak :) ale będziesz musiał mentalnie dorosnąć. Przydaje się.

Opublikowano

Ech miałem podobną historię otoz odpalam z kolega DuoQ a typek pisze mid. No to my ok ok pisze żeby zbanowac tam yasuo,lux,zeda po wszystkim napisał że nie ma czym grać piknol veigara wziął to co daje mane i smita poszel pod ad i zapierdalal za moim kolega.

Opublikowano

Taka osoba zniszczy CI grę jeden raz, sobie natomiast niszczyć będzie co chwile.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...