Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik jak zrobić obejście na większość prywatnych serwerów.

MrBartolomeo123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zauważyłem że bardzo duża liczba osób nie wie jak zrobić obejście na serwerach, dlatego też umieszczam ten poradnik.

Mimo gdy się to czyta wydaje się skomplikowane, ale tak naprawdę jest to dziecinnie proste.
A i dla nie wtajemniczonych obejście jest to plik który dzięki któremu nie musimy włączać grę przez patcher i czekać aż nam znowu pościąga pliki, co jest bardzo nie korzystne dla osób które chcą grać na przykład na waithack'u i włącza się od razu client gry a nie patcher. Dobra już pisze co i jak i jest to na przykładzie serwera Revoria.eu

1.Najpierw musimy włączyć opcje pokazywania rozszerzeń aby to zrobić wchodzimy w start>Panel Sterowania>Wygląd i Personalizacja>Opcje folderów lub Opcje ekploratora plików pokaże nam się takie okienko

post-803261-0-53293000-1449918409.png

2.Wchodzimy w widok i odznaczamy "Ukryj rozszerzenia znanych typów plików" klikamy zastosuj i tyle.

post-803261-0-25674100-1449918594.png

3.Włączamy folder z grą i szukamy pliku (nazwa serwara).bin tutaj to będzie Revoria.bin

4.Dobrze gdy już znaleźliśmy musimy zmienić rozszerzenie czyli klikamy PPM i zmień nazwę a następnie zaznaczamy rozszerzenie ".bin" i zmieniamy na ".exe"post-803261-0-34641500-1449871615_thumb.png

5.Wyskoczy nam komunikat że plik może być niezdatny do użytku i czy go chcemy zmienić klikamy enter i bach po krzyku już mamy zrobione obejście.post-803261-0-78286000-1449871768_thumb.png

6. Teraz gdy włączamy grę przez obejście nie patch'uje się nam gra i możemy cheat'ować. Mam nadzieję że komuś się ten poradnik przyda.

449981449969499803261.gif

Opublikowano

jak dla mnie poradnik zbędny (mogę odpalać pliki.bin jako exe bez żadnych zmian :p) ale może się komuś przyda :p

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

jak dla mnie poradnik zbędny (mogę odpalać pliki.bin jako exe bez żadnych zmian :p) ale może się komuś przyda :p

Nie każdemu system kojarzy bin z exe i wtedy nawet obejście zrobione w notatniku to

@echo off

start xxxx.bin

Nie działa i trzeba właśnie zmienić rozszerzenie z bin na exe.

Zapomniałeś dodać że niektórzy mają wyłączone pokazywanie rozszerzeń i nie napisałeś jak mają włączyć tę opcje :D

Opublikowano

Nie każdemu system kojarzy bin z exe i wtedy nawet obejście zrobione w notatniku to

@echo off

start xxxx.bin

Nie działa i trzeba właśnie zmienić rozszerzenie z bin na exe.

Zapomniałeś dodać że niektórzy mają wyłączone pokazywanie rozszerzeń i nie napisałeś jak mają włączyć tę Dzu

Dzięki właśnie coś mi się zdawało że o czymś zapomniałem. Już dodaje. :D

Opublikowano

ja p******e, do czego ten dział zmierza..

kiedy zamierzacie poradnik zrobić jak dopisać do indexu, bo ja dalej niew iem jak to się robi

Opublikowano

ja p******e, do czego ten dział zmierza..

kiedy zamierzacie poradnik zrobić jak dopisać do indexu, bo ja dalej niew iem jak to się robi

Exile kilka dni temu szukałem jakiegoś wh na revorie to widziałem posty/tematy jak obejście zrobić. Nie każdy musi to wiedzieć i to jest poradnik dla osób które o tym nie wiedzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...