Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hyouka - Warto obejrzeć? ;)

Gość Sil√eR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­No to może jeszcze jedno pytanie do publiczności :P

Warto obejrzeć to anime? Little Busters vs Hyouka? (które lepsze Slice of Life)

Dzięki ;)

Opublikowano

Warto obejrzeć to anime? Little Busters vs Hyouka? (które lepsze Slice of Life)

Nie oglądałem Little Busters, ale Hyouka (anime szkolno-detektywistyczne) było co najmniej dobre. Jednak trochę mogło nudzić, więc jeśli nie masz dużej cierpliwości do ciągłego czytania i braku akcji to nie oglądaj.

Wizualnie Hyouka to bardzo wysoka półka. Zawsze warto to docenić.

Przez nie przynajmniej da się przebrnąć do końca, i nie powiela aż takiego ogroma schematów

Najlepiej wybierać anime i oglądać je od początku do końca.

Ja czekam na BD i wtedy oglądam w całości i w 95 (lub więcej) procentach przypadków nie porzucam oglądania w trakcie.

Opublikowano

Anime warte obejrzenia..

Mi z zadowoleniem się podobało do końca.,bardzo fajna kreska,a Opening i Ending to jedne z najlepszych dla mnie..

Bardzo fajne podejście głównego bohatera,które i z czasem się zmienia..

Do minusu bym zaliczył to że być może jest trochę za krótkie,szłoby to wszystko pociągnąć dalej..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Do minusu bym zaliczył to że być może jest trochę za krótkie,szłoby to wszystko pociągnąć dalej..

Warto również napisać, że to anime jest niedokończone, co może irytować.

Ja to anime oglądałem w wersji Blu-Ray i wtedy dopiero widać jakie jest piękne.

Opublikowano

@armoro

@1373230489-U611928.pngselweron

@BornVillain

Dziękuję za kilka słów ;) Jeszcze spytam: Komedia, dramat tudzież romans. Które z tych trzech określeń pasuje tutaj najbardziej? Jak wypada na tle, innych komedii / romansów / dramatu. Można się jakoś wzruszyć? Z góry ogromne dzięki.

@armoro

Jak jakieś anime irytuje mocno to nie warto oglądać je do końca. Nie bójmy się on-holdować czy droppować :D

edit. Niedokończone powiadacie? :(

Opublikowano

@armoro

@1373230489-U611928.pngselweron

@BornVillain

Dziękuję za kilka słów ;) Jeszcze spytam: Komedia, dramat tudzież romans. Które z tych trzech określeń pasuje tutaj najbardziej? Jak wypada na tle, innych komedii / romansów / dramatu. Można się jakoś wzruszyć? Z góry ogromne dzięki.

Żadne. Tutaj pasują najbardziej świecące oczka i cień tajemnic

Opublikowano

Oglądałem, oceniłem je na 7/10. Zakończenie bardzo słabe, bo można było się spodziewać czegoś więcej (xxx kappa), ale nie ma jakiś aż tak denerwujących bohaterów. Trochę to "Jestem ciekawa!" mogło irytować, a było tego sporo. Ni to dramat, ni komedia, ni romans, takie nic..

Są o lepsze serie od tego.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...