Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklep problemy

Miiriv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ktoś wie czemu sklep raz działa raz nie trochę mnie to zirytowało dlatego że już od wczoraj zaczynał świrować a przez chwilką nazbierałem kasę na nową postać sklep działał normalnie już chce kupić i wystąpił błąd robię restart lola sklep jest znowu niedostępny ...

Co oni znowu psują ?

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Masz opisane wszystko w lewym górnym rogu, kiedy sklep jest wyłączony, a o błędzie nic nie wiadomo, bo te informacje ma zapewne tylko RIot.

Opublikowano

Zablokowali możliwość wysyłania więcej niż 4 ikonek, żeby ktoś sobie ze smurf kont nie narobił po 1000 dopalaczy zwycięstwa.

Opublikowano

Zablokowali możliwość wysyłania więcej niż 4 ikonek, żeby ktoś sobie ze smurf kont nie narobił po 1000 dopalaczy zwycięstwa.

To już było zablokowane wcześniej. :v

Opublikowano

Mi np. jak kolega rzucił 4 śnieżki to x8 dostałem powiadomienie o odblokowaniu ikonki + x8 ip bonusów. Chwile później sklep już całkiem umarł ;d

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

Nowy patch nowe bugi, to standard. Gdzieś tak od tygodnia po patchu powinno sie wszystko uspokoić, trzeba czekać :v

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...