Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xlast [Pl] [Dedyk]

McMatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@XyDoW

ZApisz znaczek i otwórz przez gimpa najlepiej (NIE PAINT) będzie inny? to go przepisz. Mi tak działa

Opublikowano

powiedzcie mi dlaczego nie moge się zarejejstrować piszę że źle przepisałem kod... omg co jest

przepisz go małymi literami :]

Opublikowano

serv troche nudny ale nawet fajny

prosze o minusy

Pomogłem?? daj + to tylko 1 sekunda i po sprawie a jak nie dasz to będziesz miał to na sumieniu do końca życia

Opublikowano

Nie polecam serwera bo miałem tam 86lv pro eq max bony aż w końcu podobno dyski się spaliły i wszystko poszło się j*b*ć a od nowa nie będę grał. Kto wie czy się znowu coś nie zepsuje

Opublikowano

ja mialem moze nie duzy lvl przed restartem (78 lvl) ale eq niczemu sobie ... po restarcie wbilem 61 lvl i znowu restart ... nie polecam serwera :/ kiedys byl dobry ale teraz to jednym slowem BAGNO !!!

okleja.png

Zastanów się zanim napiszesz post.

Moja postać na PL'u. :

- Ninja Dagger - s10 - 55lv i rośnie :)

Doceń moją pracę jaką włożyłem w napisanie postu i nagrodż to +'em , jedno kliknięcie a tak bardzo mnie ucieszy.

Opublikowano

Dyski się spaliły szkoda , że nie mózgi.

Serwera nie polecam ja również dużo czasu zmarnowałem.

beznazwy65.png

C Z A S_P O J E C H A Ć_Z_I D I O T A M I

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

ogółem NIE POLECAM !!! grałem przed tą aferą z włamaniem do bazy danych, gdy skończyłem grać miałem 700kk+, a gdy wchodzę następnego dania mam 100k ... GA nawet itemów i kasy nie chciał oddawać, i pozatym większość GM'ów uważała się za bóstwo.

WIELKI RELOAD USERA XXSYRIUSZXX

DAWAJ MINUSY BIJEMY DO 2K !!!!

NAWET ZA NIC PROSZE !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...