Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy chcielibyście zagrać na prawdziwym trybie Hardcore?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, otoz jestem w trakcie tworzenia serwera hardcore i mam do was pytanie. Chcielibyscie grac na taki serwerze? I jeszcze czy ma byc tak jak na prawdziwym hardcorze? Ban za smierc, jak tak to na ile dni?­

­

Opublikowano

Powiem szczerze jest 70% serwerów Z gildiami 10% skyblock 20% jakiś roznych

Polecam ci zrobić 2 gidldie Blue Red  na latających wyspach i budujących wyspę i mający na razie stan pokoju

Liderami powinni byc wlasciciele.

3 zycia [odnowienie zycia 2 blokami diax] po stracie smierci gracz inny musi wskrzesic 3 koxami

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Tylko pytanie czy będzie to typowy serwer z 100 slotami czy już naprawdę coś większego ?

O

/V\

/''\

Opublikowano

@UP:

Narazie serwer jest tworzony na hamachi, bo po co stawiać go na jakimśhostingu/vps skoro nie ma plików? Oczywiście zapowiada się coś większego. Mam teraz do Was takie pytanie... Jaki drop na serwerze i co ma dropić?­

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...