Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie wyexpić 5 lvli joba szybko?..

Leeuw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro Lod odpada to musisz siedzieć na grochach, ewentualnie możesz iść na krety/komete o ile dasz radę (lv nie łaska podać? :P)

Opublikowano

Z takim poziomem albo grochy albo kometa. Oprócz tego możesz iść na krety czego nie polecam, znam osoby, które do świątyni chodziły na podobnym LvL'u.

Opublikowano

Możesz iść na a5.2 ale kosztuje to sporo 2kk na głowę

Na akcie jobe expic ? <beka> ... 

Na akcie lv expisz ;)

#Topic . Najlepszy i najstarszy sposob , bot na grochy i lecisz ;) .. 

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Albo grochy, albo kometa. Innej drogi raczej nie ma (oprócz LoD, który odpada). Za ML nie polecam bocić. To dla małych lvli.

19.jpg

Opublikowano

Kometa ,tylko i wyłącznie kometa. Odpalasz ancka i lecisz. Z doświadczenia wiem ,ponieważ dobijałem tam profesje na Holly i leciało fantastycznie.

Sprzedam konto Origin z grą The Sims 4 Edycja Specjalna ! Tylko teraz promocja aż 75%! ! !

Na platformie Origin ,sklepach typu Empik i inne cena wynosi około 200ZŁ. U mnie kupisz za zaledwie 50 zł! Więcej tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1496290-sprzedam-konto-origin-z-gr%C4%85-the-sims-4-cyfrowa-edycja-specjalna/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...