Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki najlepiej wybrać hosting - Enderchest czy LvLUP?

MCSH

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który hosting ? Napisz w odpowiedzi dlaczego !

• Enderchest
      9
    • Lvlup
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O jezuuuuuuuuuuuuuu zostawcie te hostingi

Najlepszym hostingiem wg MPCforum jest "enderchest", inaczej "gimbusiarskie g****o".

Maszyny nie są jakieś zaskakujące, nie ma jednakże powodów by narzekać na to. Lagi itp. sporadycznie :). Hosting bardzo tani. Minusem jest tu niekompetentny support oraz c*****y panel :(.

LVLUP ma spoko VPSy, MineCrafta bym od nich nie kupował :)

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Jezeli robisz mały serwer to enderchest ma gów***y limit pluginów to jest żałosne lvlup pro ma zaje******e VPS Tanie.Minecraft od nich nie jest taki zły lecz ja bym na twoim miejscu wybrał VPS od nich i lepiej na tym wyjdziesz miałem serwer na enderchest i nie jestem jakoś zdumiewająco z niego zadowolony.Dużym plusem jest BOK bo zawsze odpisuja przejrzysty panel. Osobiscie Polecam pukawka.pl sam korzystam nie narzekam nie wywala serwera za przekroczenie limitu procka w enderchescie masz limit procka 10 % śmiech na sali takie moje Zdanie :D jak vps to od lvlup pro a hosting Pukawka :D

Opublikowano

lvlup nie ma lagow, zero problemow, kozystam od 2 lat ;)­

Arbuzownia24.pl

Twoja strefa rozmów

Polski serwer TeamSpeak3!

Opublikowano

Na lvUP czesto mialem problemy z hostem. Wywalało cała maszyne lvUP

moze pluginu sie zarły ja nigdy crasha nie mialem [przy 5 graczach 40pluginach i 15 skryptach na 1GB ram] tps miałem 19.98-20.01 zuzycie ram 850-1000/1024

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Weź VPS'a na lvlup.pro

Jak byś potrzebował pomocy z ogarnięciem tego to pisz do mnie, klikasz w sygnaturze i otwiera sie okienko rozmowy :)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Weź VPS'a na lvlup.pro

Jak byś potrzebował pomocy z ogarnięciem tego to pisz do mnie, klikasz w sygnaturze i otwiera sie okienko rozmowy :)

Nie no spokojnie stawiałem serwery na dedykach ;)

A jeszcze jedno ;) Jaki byście wybrali VPS z LVLUP pod serwer 40-60 graczy ?

Opublikowano

Nie no spokojnie stawiałem serwery na dedykach ;)

A jeszcze jedno ;) Jaki byście wybrali VPS z LVLUP pod serwer 40-60 graczy ?

@MCSH normalna czy anty ddos wersja?

@ wersja anty ddos https://lvlup.pro/oferta/vps-kvm-game-pro/4 lub 8 GB zalezy ile plg masz

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Kiedyś krążyła opinia o hostingu Enderchest, że jest słaby kontakt z Supportem i słabe maszyny, lecz teraz naprawdę hosting się zmienił. Ceny są niskie, hosting już nie sprawia problemów jak kiedyś. Co do Supportu, to nie znam sytuacji jego. 

Opublikowano

Kiedyś krążyła opinia o hostingu Enderchest, że jest słaby kontakt z Supportem i słabe maszyny, lecz teraz naprawdę hosting się zmienił. Ceny są niskie, hosting już nie sprawia problemów jak kiedyś. Co do Supportu, to nie znam sytuacji jego. 

Ja tam miałem serwer ale o ich boku złego słowa nie powiem pracują od 17-22 i wysyłałem po 5 zgłoszeń i odpisywali.nawet o 23 odpisywali Więc bok 10/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...