Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysoki ping pomimo dobrego speedtestu

Hardzikk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, prosze o pomoc :/

Mam problem z wysokim pingiem w CS:GO, męczę się z nim od prawie pół roku....

Internet: z tym nie ma problemu, 32 ms na speedteście (zrobione 1 minutę po wyłączeniu CSa na pingu 350):

http://www.speedtest.net/my-result/4907194774

Wina złego dobierania serwerów: Używałem Matchmaking Server Pickera (do blokowania serwerów poza Europą) - niby poprawa, ale po jakimś czasie w trakcie meczu znowu to samo...

Próbowałem restartować grę, kompa, internet - zero poprawy

Używałem proxy - to samo

Naprawiłem pliki gry - to samo

Co ja mam zrobić? nie da się grać bo ping sieka powyżej 200 ms...

Sprzęt:

Win7 Ultimate 64-bit

I5 4590

MSI B85M-G43

GTX 960 2GB OC

8 GB RAM

Łącze: 7-8 Mb/s

wz05.png

Opublikowano

Masz tak co każdy mecz? Jeśli np. twoje rodzeństwo korzysta z wi-fi to będzie Cię lagować. Kiedyś pewien gracz podał jakiemuś innemu graczowi z mojego teamu (randomy) komende na zmniejszenie pingu. Cośtam mu się zmniejszył, ale nie wiem czy ta komenda jest legalna, bezpieczna itp. Mogę Ci ją podać na PW tylko odpisz czy chcesz. (Jak dostaniesz jakiegoś bana czy coś NIE biorę odpowiedzialności). Ale jak ta komenda jest w cs to czyli twórcy ją stworzyli więc powinno być wszystko dobrze :D

Opublikowano

Z czego masz internet? Jeśli jakiś osiedlowy/miejscowy to się nie dziw ja tak samo mam :) Nic z tym nie zrobisz pisałem do  dostawcy/dzwonilem i nic.Pi#rdolił 3 po 3 u nich dobrze servery zle no of course !

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Sprawdź WinMTR czy Ci nie skacze ping. Speedtest na to do siebie że nie wykrywa takich wahań więc tak czy inaczej ping niby w tych pomiarach jest ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...