Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyciszenie dźwięków systemu.

XinegO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam taki problem, że gdy podłączam sie na serwer w TeamSpeak to automatycznie przyciszają mi się dzwięki w systemie (tj. chrome, gry itp). Jest jakiś sposób aby wyłączyć to wyciszanie?

Uprzedzam że w panelu sterowania>dzwiek>komunikacja mam ustawione na "Nic nie rób"

Proszę o wszelaką pomoc.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jest to funkcja komunikacyjna.

System windows domyślnie, gdy wykryje aktywną komunikację w systemie zmniejsza głośność innych dźwięków o 80%. Możesz to zmienić poprzez kliknięcie na ikony od interfejsu dźwiękowego w Twoim zasobniku systemowym prawym przyciskiem myszy a następnie wybranie opcji "Dźwięki" później już tylko wybierasz zakładkę Komunikacja i tam możesz zaznaczyć właśnie tą funkcję. Skoro jednak mówisz, że to nie działa to spróbuj coś zdziałać w mikserze. Ściszyć  TeamSpeak 3 a pogłośnić dźwięki systemu.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Tak jak podkreśliłem na początku, mam ustawione "Nic nie rób". Czytalem o tym na innych forach i nic nie znalazłem.

Próbowałem też ściszać itp. jednak nic nie pomogło.

Jakies jeszcze pomysly?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...